Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, avertisment teribil pentru Laurenţiu Reghecampf! Greşeala imensă pe care ar face-o antrenorul: „Cine a făcut nemernicia o să plătească”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 22 noiembrie 2021, 16:43

Reclamă
Anamaria Prodan, avertisment teribil pentru Laurenţiu Reghecampf! Greşeala imensă pe care ar face-o antrenorul: „Cine a făcut nemernicia o să plătească”

Anamaria Prodan, dezvăluiri despre Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan urmează să divorţeze de Laurenţiu Reghecampf după 15 ani de căsnicie. Deşi nu este deloc împăcată cu ideea separării de antrenor, agentul e conştientă că separarea este iminentă. Totuşi, îi transmite un mesaj dureros soţului ei care s-a decis să o părăsească pentru Corina Caciuc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, avertisment teribil pentru Laurenţiu Reghecampf

Laurenţiu Reghecampf trăieşte de luni bune o frumoasă poveste de dragoste alături de Corina Caciuc. Tânăra de 29 de ani urmează să-i dăruiască antrenorului un băieţel, la finalul lunii mai, a anului viitor. Cei doi s-au mutat deja împreună şi urmează să-şi oficializeze relaţia după divorţ. Anamaria Prodan îl avertizează însă pe antrenor. Face cea mai mare greşeală şi va regreta acest pas atunci când îşi va da seama ceea ce a făcut.

„Noi familia îl vom ajuta întotdeauna pe Laurenţiu să se ridice. Ne pare foarte rău că a căzut în această capcană cumplită pentru cariera şi imaginea lui, dar cine a făcut nemernicia aceasta o să plătească, cu siguranţă. Laurenţiu nu va lăsa nimic neplătit în viaţa lui. Suntem siguri că atunci când va vedea în ce a fost atras şi cât de penibilă este situaţia lui, va repara totul în faţa copiilor lui. Îi urăm multă putere, să poată să-şi revină şi să înţeleagă că această lume în care zace azi nu este lumea lui. Este un om minunat care a greşit teribil şi care nu o să stea în genunchi foarte mult timp. Cu siguranţă se va ridica mult mai puternic. Îi urăm noroc”, este mesajul dur al Anamariei Prodan de pe Instagram.

Cine este Corina Caciuc

Ies la iveală noi amănune despre noua cucerire a lui Laurenţiu Reghecampf, Corina Caciuc. Kamara și Corina Caciuc ar fi avut o scurtă relație în perioada în care artistul era divorțat. Kamara ar fi rugat-o pe actuala iubită a lui Laurenţiu Reghecampf să renunţe la anumite vicii şi să se ţină de şcoală. ”Nu vreau să dau nicio declarație, nu am nimic de zis. Nu vreau să intru în scandal cu nimeni, nu ma bag în casa nimănui”, a fost singura declarație a lui Kamara pentru impact.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV Vezi toate știrile
Citește și