Închide meniul

Olimpiu Moruţan, „mină de aur” pentru FCSB! Suma care urmează să intre în conturile vicecampioanei. Veste importantă pentru Gigi Becali

Gabriel Zamfirescu Publicat: 22 noiembrie 2021, 17:08

Reclamă
Olimpiu Moruţan, „mină de aur pentru FCSB! Suma care urmează să intre în conturile vicecampioanei. Veste importantă pentru Gigi Becali

Olimpiu Moruţan, în pericol la Galatasaray

Profimediaimages

FCSB a încasat 3,5 milioane de euro de la Galatasaray pentru Olimpiu Moruţan, dar aceasta nu este singura sumă pe care a pus mâna gruparea patronată de Gigi Becali. Noi bonusuri urmează să intre în conturile vicecampioanei datorită performanţelor lui Moruţan la gruparea CIM-Bom-Bom.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olimpiu Moruţan, „mină de aur” pentru FCSB

Deşi Galatasaray – Fenerbahce s-a terminat 1-2, a reuşit o pasă decisivă pentru echipa antrenată de către Fatih Terim. Astfel, românul a bifat partida cu numărul 15 în tricoul formației turce. Conform înțelegerii dintre cele două cluburi, când mijlocașul atinge această bornă, FCSB va primi un bonus de 600.000 de euro, anunţă ajansspor.com.

Nu a fost singura sumă care a intrat în conturile roş-albaştrilor. Gigi Becali a anunţat că după ce Galata s-a calificat în grupele Europa League FCSB a mai primit 500.000 de euro. Astfel, suma totală a transferului ar fi ajuns la 4,6 milioane de euro. „Dacă se califică anul ăsta în Europa League luăm 500 000 de euro. Am pus niște clauze, le-au acceptat, prin care să iau banii 100%. 5.7 milioane vor fi bani siguri”, declara Gigi Becali.

Bilanţul lui Moruţan în tricoul Galatei

Până acum, Moruţan are 15 meciuri în tricoul Galatei, în acest sezon, 11 în Super Lig și patru în Europa League, Moruțan a reușit trei goluri și trei pase decisive. Dacă în Europa League Galata e lider în grupa cu Lazio, Marseille și Lokomotiv Moscova, trupa antrenată de Fatih Terim are probleme în campioant. Ocupă doar locul 8, cu 21 de puncte strânse în 13 etape, la nouă lungimi de liderul Trabzonspor. Olimpiu Moruțan a semnat un contract valabil până în 2026 cu Galatasaray.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
0:36
FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible
7
mai
0:19
Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo”
7
mai
0:15
Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova
7
mai
0:00
Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!”
23:58 Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea” 23:41 Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună” 23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! Vezi toate știrile
Citește și