Închide meniul

Tragedie în Turcia! Un suporter a făcut infarct după Galatasaray – Fenerbahce 1-2: „S-a prăbuşit la pământ! Nu a suportat această emoţie!”

Dragoș Vasile Publicat: 22 noiembrie 2021, 17:42

Reclamă
Tragedie în Turcia! Un suporter a făcut infarct după Galatasaray – Fenerbahce 1-2: „S-a prăbuşit la pământ! Nu a suportat această emoţie!

Un suporter a făcut infarct după Galatasaray - Fenerbahce 1-2

Profimedia

Un suporter a făcut infarct după Galatasaray – Fenerbahce 1-2

Condusă rapid cu 1-0 la Galatasaray, Fenerbahce a egalat în minutul 31 datorită lui Mesut Ozil. Dar deznodământul a venit în ultimele secunde ale meciului, în minutul 90+4, cu golul mijlocaşului portughez de la Fenerbahce, Miguel Crespo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ahmet Uysal, în vârstă de 60 de ani, se afla în cafeneua condusă de nepotul său din Alasehir (vest), oraş la aproximativ 100 de kilometri de Izmir. Potrivit DHA, bărbatul de 60 de ani, „fanatic al lui Fenerbahce”, a exultat în timpul celui de-al doilea gol al echipei sale înainte de a se prăbuşi. Dus la spital, suporterul a murit în ciuda intervenţiei medicilor, potrivit news.ro.

„Când Fenerbahce, pe care l-a iubit atât de mult, a marcat în timpul prelungirilor, unchiul meu s-a prăbuşit la pământ. Nu a suportat această emoţie”, a spus nepotul său, Ercan Uysal, conform presei din Turcia.

Fenerbahce, care nu a mai câştigat niciun meci din prima ligă din 3 octombrie, se află acum pe locul cinci în clasament, cu 23 de puncte în 13 meciuri, la şapte puncte în spatele liderului Trabzonspor.

Olimpiu Moruţan, assist de vis în Galatasaray – Fenerbahce. Adversarii nu au înţeles nimic

Olimpiu Moruţan a demonstrat încă o dată că este într-o formă incredibilă la Galatasaray. Mijlocaşul nostru a oferit un assist superb la primul gol marcat de Cim Bom, în marele derby cu Fenerbahce.

Reclamă

În minutul 16, Moruţan a primit un balon pe contraatac şi l-a găsit perfect pe Akturkoglu, după o pasă printre trei adversari. Acesta a înscris cu un şut plasat şi a deschis scorul.

Jucătorul cotat la 5 milioane de euro a ajuns astfel la două pase decisive de la venirea la Galatasaray. De altfel, el a marcat şi trei goluri pentru echipa lui Fatih Terim.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și