Închide meniul

„O să vă şocheze!” Mihai Stoica, lăsat cu gura căscată de un fotbalist de la FCSB: „Niciodată nu am văzut asta în carieră!”

Dragoș Vasile Publicat: 22 noiembrie 2021, 21:38

Reclamă
„O să vă şocheze! Mihai Stoica, lăsat cu gura căscată de un fotbalist de la FCSB: „Niciodată nu am văzut asta în carieră!

Mihai Stoica a dezvăluit echipa la care poate ajunge Dragoş Nedelcu

Profimedia

Mihai Stoica, lăsat cu gura căscată de un fotbalist de la FCSB

Vali Creţu s-a accidentat în timpul meciului cu FC Botoşani, însă a evoluat în toate cele 90 de minute. Fundaşul a avut o prestaţie excelentă, iar Mihai Stoica a avut doar cuvinte de laudă la adresa acestuia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Vă spun ceva care o să vă şocheze. De prin minutul 70 ducea mâna la coapsă şi am tot strigat: <<Vali, eşti bine?>> <<Sunt ok, sunt ok>>. Tackling-ul lui e spre finalul partidei. Azi, medicul nostru i-a făcut o radiografie şi are o leziune fibrilară de dimensiuni mari. Are ruptură. Am câştigat meciul şi datorită faptului că Vali Creţu a demonstrat un spirit de sacrificiu…

Niciodată nu am văzut în carieră un fotbalist care să joace cu ruptură. S-a mărit în timpul meciului, că a jucat. Se rup fibrele. Ăsta e Creţu. Şi-a spălat toate păcatele, fără să dea o declaraţie (n.r. – râde). E ieşit din comun. Între minutele 70-75 am văzut când ducea mâna la şold. Am avut un jucător care a vrut să joace cu ruptură de ligamente”, a declarat Mihai Stoica pentru telekomsport.ro.

Mihai Stoica, ultimele detalii despre situaţia lui Constantin Budescu

Constantin Budescu a dezvăluit că are o clauză specială în contractul de la FCSB. Mihai Stoica a confirmat spusele mijlocaşului şi a foerit noi detalii despre situaţia „Magicianului”.

„El a semnat, poate în orice perioadă de transferuri să plece. Liber, pleacă el. Nu, clubul nu poate să-l dea afară. Relaţia pe care o avem noi cu Budescu, nu poţi să faci uz, chiar dacă ar fi o clauză. Dacă ne punem la masă şi hotărâm de comun acord că trebuie să plece, pleacă. Nu-l simt că vrea să plece. Nu-l văd pe „Budi” plecând acum”, a declarat Mihai Stoica pentru telekomsport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan, învinsă de Lee Ho Ching. Meciul a fost LIVE în AntenaPLAY 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă Vezi toate știrile
Citește și