Închide meniul

„Clubul nu poate să-l dea afară!” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situaţia lui Constantin Budescu. Ce spune despre plecarea „Magicianului” de la FCSB

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 22 noiembrie 2021, 20:47

„Clubul nu poate să-l dea afară! Mihai Stoica, ultimele detalii despre situaţia lui Constantin Budescu. Ce spune despre plecarea „Magicianului de la FCSB

Constantin Budescu poate pleca de la FCSB

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mihai Stoica, ultimele detalii despre situaţia lui Constantin Budescu

Constantin Budescu a dezvăluit că are o clauză specială în contractul de la FCSB. Mihai Stoica a confirmat spusele mijlocaşului şi a foerit noi detalii despre situaţia „Magicianului”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„El a semnat, poate în orice perioadă de transferuri să plece. Liber, pleacă el. Nu, clubul nu poate să-l dea afară. Relaţia pe care o avem noi cu Budescu, nu poţi să faci uz, chiar dacă ar fi o clauză. Dacă ne punem la masă şi hotărâm de comun acord că trebuie să plece, pleacă. Nu-l simt că vrea să plece. Nu-l văd pe „Budi” plecând acum”, a declarat Mihai Stoica pentru telekomsport.ro.

Citește și:

Gigi Becali, dezvăluiri despre discuţia cu Budescu de la Baza din Berceni

Gigi Becali s-a împăcat cu Constantin Budescu, după ce îl făcuse praf după meciul cu Voluntari, care a dus la demisia lui Edi Iordănescu.

„Ce am eu cu Budescu, sunt certat cu el? Eu îi cert eu pe ei. Le dau salariu, mă cert cu el? El slujeşte la echipă. Asta e meseria lui, trebuie să asculte. Dacă mă întâlnesc cu ei, sunt prieteni. Dacă suntem prieteni, nu ne certăm. M-am întâlnit cu el şi i-am zis Hai, Budi, să dăm nişte exterioare.

Asta am zis, dacă nu dă cu exteriorul… dacă o dă cu stângul e gol. I-a intrat în reflex asta, nu e bine. E treaba lui. El a intrat şi a câştigat meciul. El şi cu Ianis Stoica”, a spus Becali, la ProX.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și