Închide meniul

„O să vă şocheze!” Mihai Stoica, lăsat cu gura căscată de un fotbalist de la FCSB: „Niciodată nu am văzut asta în carieră!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 22 noiembrie 2021, 21:38

„O să vă şocheze! Mihai Stoica, lăsat cu gura căscată de un fotbalist de la FCSB: „Niciodată nu am văzut asta în carieră!

Mihai Stoica a dezvăluit echipa la care poate ajunge Dragoş Nedelcu

Profimedia

Mihai Stoica, lăsat cu gura căscată de un fotbalist de la FCSB

Vali Creţu s-a accidentat în timpul meciului cu FC Botoşani, însă a evoluat în toate cele 90 de minute. Fundaşul a avut o prestaţie excelentă, iar Mihai Stoica a avut doar cuvinte de laudă la adresa acestuia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Vă spun ceva care o să vă şocheze. De prin minutul 70 ducea mâna la coapsă şi am tot strigat: <<Vali, eşti bine?>> <<Sunt ok, sunt ok>>. Tackling-ul lui e spre finalul partidei. Azi, medicul nostru i-a făcut o radiografie şi are o leziune fibrilară de dimensiuni mari. Are ruptură. Am câştigat meciul şi datorită faptului că Vali Creţu a demonstrat un spirit de sacrificiu…

Niciodată nu am văzut în carieră un fotbalist care să joace cu ruptură. S-a mărit în timpul meciului, că a jucat. Se rup fibrele. Ăsta e Creţu. Şi-a spălat toate păcatele, fără să dea o declaraţie (n.r. – râde). E ieşit din comun. Între minutele 70-75 am văzut când ducea mâna la şold. Am avut un jucător care a vrut să joace cu ruptură de ligamente”, a declarat Mihai Stoica pentru telekomsport.ro.

Citește și:

Mihai Stoica, ultimele detalii despre situaţia lui Constantin Budescu

Constantin Budescu a dezvăluit că are o clauză specială în contractul de la FCSB. Mihai Stoica a confirmat spusele mijlocaşului şi a foerit noi detalii despre situaţia „Magicianului”.

„El a semnat, poate în orice perioadă de transferuri să plece. Liber, pleacă el. Nu, clubul nu poate să-l dea afară. Relaţia pe care o avem noi cu Budescu, nu poţi să faci uz, chiar dacă ar fi o clauză. Dacă ne punem la masă şi hotărâm de comun acord că trebuie să plece, pleacă. Nu-l simt că vrea să plece. Nu-l văd pe „Budi” plecând acum”, a declarat Mihai Stoica pentru telekomsport.ro.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și