Închide meniul

Robert Lewandowski, gol fabulos sub privirile lui Mircea Lucescu! Superstarul lui Bayern a marcat superb din foarfecă cu doar câteva zile înaintea decernării Balonului de Aur 2021

Dragoș Vasile Publicat: 23 noiembrie 2021, 20:34

Reclamă
Robert Lewandowski, gol fabulos sub privirile lui Mircea Lucescu! Superstarul lui Bayern a marcat superb din foarfecă cu doar câteva zile înaintea decernării Balonului de Aur 2021

Robert Lewandowski, gol fabulos sub privirile lui Mircea Lucescu

Profimedia

Robert Lewandowski, gol fabulos din foarfecă sub privirile lui Mircea Lucescu

Robert Lewandowski e de noeprit în UEFA Champions League. Sub privirile lui Mircea Lucescu, superstarul polonez a deschis scorul în Dinamo Kiev – Bayern Munchen.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul a marcat superb din foarfecă în minutul 14 şi a ajuns la cota 82 în cea mai importantă competiție inter-cluburi. Reuşita a venit cu doar câteva zile înaintea decernării Balonului de Aur 2021, unde se numără printre favoriţi.

VEZI AICI GOLUL SUPERB REUŞIT DE ROBERT LEWANDOWSKI

Un fost Balon de Aur, anunț fabulos înaintea decernării marelui trofeu: ”Dacă nu i-l dați lui Lewandowski, i-l dau pe al meu!”

Luis Suarez Miramontes, fostul câștigător al Balonului de Aur din 1960, este categoric înaintea ceremoniei de decernare de la Paris. Legendarul fotbalist este ferm convins că Robert Lewandowski merită prestigiosul trofeu.

Reclamă

„Dați-i lui Lewandowski Balonul de Aur! Dacă nu, i-l dau pe al meu!”, a transmis Luis Suarez Miramontes, citat de tribuna.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu – Amir Hossein Hodaei e acum LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și