Închide meniul

Un fost Balon de Aur, anunț fabulos înaintea decernării marelui trofeu: ”Dacă nu i-l dați lui Lewandowski, i-l dau pe al meu!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 5 noiembrie 2021, 23:51

Un fost Balon de Aur, anunț fabulos înaintea decernării marelui trofeu: ”Dacă nu i-l dați lui Lewandowski, i-l dau pe al meu!”

Un fost Balon de Aur, anunț fabulos înaintea decernării marelui trofeu

Profimedia

Un fost Balon de Aur, anunț fabulos înaintea decernării marelui trofeu

Luis Suarez Miramontes, fostul câștigător al Balonului de Aur din 1960, este categoric înaintea ceremoniei de decernare de la Paris. Legendarul fotbalist este ferm convins că Robert Lewandowski merită prestigiosul trofeu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Dați-i lui Lewandowski Balonul de Aur! Dacă nu, i-l dau pe al meu!”, a transmis Luis Suarez Miramontes, citat de tribuna.com.

Recent, Robert Lewandowski a sărbătorit cu stil meciul cu numărul 100 în UEFA Champions League. A reușit un hat-trick și a ajuns la 81 de goluri în cea mai importantă competiție inter-cluburi.

64 din ele au venit în tricoul lui Bayern. La acest capitol, polonezul e pe 3, după titanii Cristiano Ronaldo (139) și Lionel Messi (123).

Citește și:

Lionel Messi a câștigat Balonul de Aur 2021

Lionel Messi a câștigat Balonul de Aur 2021, anunță sportbible.com, care notează că superstarul argentinian a fost informat deja de France Football, publicația care decernează trofeul.

Reclamă

Ceremonia de decernare a Balonului de Aur va avea loc pe 29 noiembrie, iar vedeta lui PSG va primi prestigiosul trofeu pentru a șaptea oară în carieră, record absolut în istoria fotbalului.

Cifrele lui Messi în 2021 au fost fabuloase. A reușit 38 de goluri și 14 assist-uri în 47 de meciuri pentru FC Barcelona. În plus, Lionel Messi a cucerit și Copa America, primul său trofeu major alături de naționala Argentinei.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Un fost Balon de Aur, anunț fabulos înaintea ceremoniei de decernare din 2021
  • Robert Lewandowski, printre favoriții la câștigarea mulr râvnitului trofeu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 3-0. Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni se întrec în goluri fabuloase! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:30 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” Vezi toate știrile
Citește și