Închide meniul

Prima reacție a lui Gigi Becali, după ce ultrașii lui FCSB au pregătit oferta de cumpărare a clubului. „Dau echipa imediat dacă fac asta! Scap şi de Talpan!”

Alexandru Ivan Publicat: 24 noiembrie 2021, 18:23

Reclamă
Prima reacție a lui Gigi Becali, după ce ultrașii lui FCSB au pregătit oferta de cumpărare a clubului. „Dau echipa imediat dacă fac asta! Scap şi de Talpan!

Gigi Becali, patronul lui FCSB

Hepta

Ultrașii vicecampioanei României au pregătit o ofertă scrisă, dar Gigi Becali îi așteaptă la negocieri față în față. Este singura modalitate prin care este dispus să coopereze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali: „Crezi că eu stau să mă joc cu hârtiile lor?”

„Crezi că eu stau să mă joc cu hârtiile lor? Să vină un om în fața mea și să-mi arate o garanție bancară din care să reiasă că are bani. El vrea, vezi Doamne, să adune banii pe Facebook, cu asociația lui. Nu stau după prostiile lui Mustață! Dacă vine oricine în fața mea cu 10 milioane, dau echipa imediat. Fără jucători. Și scap și de Talpan”, a spus Gigi Becali, potrivit gsp.ro

10 milioane de euro vrea Gigi Becali pentru societatea „FCSB”. La acești bani, latifundiarul din Pipera este dispus să renunțe doar la mărcile clubului, păstrând drepturi asupra jucătorilor.

Ce a spus Gheorghe Mustață

Suporterii lui FCSB vor să atragă de partea lui și numeroși oameni de afaceri, care să susțină financiar noul proiect. Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, a declarat însă că toți investitorii sunt doar români.

Nu e niciun fel de problemă de sponsori, nu e niciun fel de problemă de oameni de afaceri. Oamenii vor să vină alături de noi.

Reclamă

Noi doar strângem fonduri, venim și noi cu bani, vin și ei cu bani, totul în viață e că trebuie să ai o speranță că reușim. În aceea hârtie o să conțină, în afară de cele 10 milioane, și jos o să scrie; vă rugăm frumos să ne puneți la dispoziție contul bancar pentru un eventual tranfer.

Oamenii de afaceri sunt numai din Romania, numai români. Evident că sunt steliști și voi lua legătura și cu foste glorii care să vină alături de proiectul ăsta al nostru și să intrăm in normalitate”, a spus Gheorghe Mustață, în exclusivitate pentru as.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor Vezi toate știrile
Citește și