Închide meniul
EXCLUSIV

Cine sunt oamenii de afaceri care vor să o cumpere pe FCSB! Ultrașii au pregătit oferta pentru Gigi Becali. „Azi sau mâine o trimitem!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 24 noiembrie 2021, 17:01 / Actualizat: 24 noiembrie 2021, 18:26

Cine sunt oamenii de afaceri care vor să o cumpere pe FCSB! Ultrașii au pregătit oferta pentru Gigi Becali. „Azi sau mâine o trimitem!

Gigi Becali, infectat cu Covid-19

Profimedia

Suporterii lui FCSB vor să atragă de partea lor și numeroși oameni de afaceri, care să susțină financiar noul proiect. Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, a declarat însă că toți investitorii sunt doar români.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cine sunt afaceriștii care vor să o cumpere pe FCSB de la Gigi Becali

„Nu e niciun fel de problemă de sponsori, nu e niciun fel de problemă de oameni de afaceri. Oamenii vor să vină alături de noi.

Noi doar strângem fonduri, venim și noi cu bani, vin și ei cu bani, totul în viață e că trebuie să ai o speranță că reușim. În aceea hârtie o să conțină, în afară de cele 10 milioane, și jos o să scrie; vă rugăm frumos să ne puneți la dispoziție contul bancar pentru un eventual tranfer.

Oamenii de afaceri sunt numai din Romania, numai români. Evident că sunt steliști și voi lua legătura și cu foste glorii care să vină alături de proiectul ăsta al nostru și să intrăm in normalitate”, a spus Gheorghe Mustață, în exclusivitate pentru as.ro.

Suporterii lui FCSB au pregătit deja oferta de cumpărare a clubului către Gigi Becali. Ultrașii vor îi vor trimite curând hârtia oficială latifundiarului din Pipera.

Reclamă

„Nu e vorba că am găsit banii. S-a făcut oferta și trebuie să ne dea un termen de minim , minim 60 de zile pentru a putea strânge banii și oamenii de afaceri care vin alături de noi, noi suporterii același lucru să putem face, strângere de fonduri. Oferta este încă în lucru și azi sau mâine o trimitem. Minim 60 de zile, în preajma perioadei de transferuri, ca să poată să-și transfere jucătorii. Din ce am înțeles, termenul e de 30 de zile, adică până la sfârșitul anului ăstuia.

Pe noi ne interesează să avem un termen de 60 de zile pentru a putea strânge fondurile, persoanele care se implică cu noi în acest proiect să poată să pună strategia la punct și noi suporterii să pornim campania”, a mai spus Gheorghe Mustață, pentru as.ro.

Citește și:

Gigi Becali: „Oferta este pentru oricine!”

Gigi Becali este cât se poate de serios cu privire la intențiile de a o vinde pe FCSB. Patronul roș-albaștrilor cere 10 milioane de euro în schimbul societății pe care o deține.

Reclamă 4 / 0/3

„Se poate face vânzarea. Dacă nu spuneați că aș vrea să vorbim serios, m-a bufnit râsul. Hai să vorbim șotii, ca să vorbim în limba lui Creangă. Păi dacă iubiți voi, cumpărați echipa.

Îți mărturisesc, sunt om de afaceri, vreau bani. Am zis în glumă să dea 10 milioane. Am făcut o socoteală. Dacă vorbim serios, cu tâmpeniile lui Mustață, el strânge 10.000 de euro, mai mult nu strânge. Mustață nu e un băiat prost, dar nu…

Eu am făcut o socoteală, să vină oricine. Îmi dă 10 milioane și îi dau FCSB și 4-5 jucători. Pentru oricine! Pentru 10 milioane dau societatea fără jucători și fără Academie. Coeficient, toate le dau. Eu o vând, dar nu că o cumpără ei. Ei n-au de unde bani„, a spus Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Recomandări
  • Cine sunt oamenii de afaceri care vor să o cumpere pe FCSB
  • Ultrașii au pregătit oferta pentru Gigi Becali

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat Vezi toate știrile
Citește și