Închide meniul

Declarația halucinantă făcută de Diego Maradona în 1979. „El Pibe D’Oro” a făcut exact opusul şi a făcut istorie la marea rivală a echipei pe care o simpatiza

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 24 noiembrie 2021, 20:00

Declarația halucinantă făcută de Diego Maradona în 1979. „El Pibe DOro a făcut exact opusul şi a făcut istorie la marea rivală a echipei pe care o simpatiza

Declarația halucinantă făcută de Diego Maradona în 1979

Profimedia

În 1979, Diego Maradona avea 19 ani și se afla la primul contact cu fotbalul mare, în tricoul celor de la Argentinos Juniors. „El Pibe D’oro” avea apoi să se transfere la Boca Juniors, echipă unde a scris istorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Declarația halucinantă făcută de Diego Maradona în 1979

Doar că Maradona nu a susținut-o dintotdeauna pe Boca Juniors. Într-un interviu pentru spaniolii de la Mundo Deportivo, în 1979, Diego a fost întrebat care este a doua echipă favorită a lui, după Argentinos Juniors. Surprinzător, argentinianul a răspuns River Plate, rivala de moarte a celor de la Boca Juniors.

În același interviu, Diego Maradona îl numea „idolul copilăriei sale” pe brazilianul Pele. Maradona a mai menționat atunci că artistul său preferat este Julio Iglesias, iar pintre personalitățile pe care dorea să le întâlnească se numărau actrițele Maria Jose Cantudo și Farrah Fawcett.

Printre altele, Diego a mai spus că obiectivul său este să devină cel mai bun din lume, lucru care s-a și întâmplat. De-a lungul carierei sale legendare, Diego Maradona a cucerit, printre altele, Campionatul Mondial din 1986. De atunci, „Pumele” n-au mai pus mâna pe marele trofeu.

Diego Maradona a fost îngropat fără inimă

Pentru că ultrașii celor de la Gimnasia plănuiau să-i fure inima lui Maradona, medicii l-au îngropat fără. ”Era destul de mare, din cauza insuficienței de care suferea”, spun specialiștii.

Reclamă

Pe 25 noiembrie, cu un an în urmă, Diego Armando Maradona pleacă, la 60 de ani. E momentul în care încep să se croșeteze tot felul de legende. Unele extrem de interesante. Medicul și ziaristul Nelson Castro, cel care a publicat volumul ”Sănătatea lui Diego: adevărata istorie”, a venit cu detalii de specialitate despre fostul star argentinian.

Autorul, care a avut acces la arhive secrete, a dialogat cu martori care până atunci nu o făcuseră și a accesat documente inedite. Vorbește despre alimentația haotică a lui Maradona, despre rutine de zi cu zi, despre adicțiile sale, precum și despre faptul că înainte de deces nu se mai ridicase preț de 25 de ore.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și