Închide meniul

Declarația halucinantă făcută de Diego Maradona în 1979. „El Pibe D’Oro” a făcut exact opusul şi a făcut istorie la marea rivală a echipei pe care o simpatiza

Alexandru Ivan Publicat: 24 noiembrie 2021, 20:00

Declarația halucinantă făcută de Diego Maradona în 1979. „El Pibe DOro a făcut exact opusul şi a făcut istorie la marea rivală a echipei pe care o simpatiza

Declarația halucinantă făcută de Diego Maradona în 1979

Profimedia

  • Declarația halucinantă făcută de Diego Maradona în 1979
  • „El Pibe D’Oro” a făcut exact opusul

În 1979, Diego Maradona avea 19 ani și se afla la primul contact cu fotbalul mare, în tricoul celor de la Argentinos Juniors. „El Pibe D’oro” avea apoi să se transfere la Boca Juniors, echipă unde a scris istorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Declarația halucinantă făcută de Diego Maradona în 1979

Doar că Maradona nu a susținut-o dintotdeauna pe Boca Juniors. Într-un interviu pentru spaniolii de la Mundo Deportivo, în 1979, Diego a fost întrebat care este a doua echipă favorită a lui, după Argentinos Juniors. Surprinzător, argentinianul a răspuns River Plate, rivala de moarte a celor de la Boca Juniors.

În același interviu, Diego Maradona îl numea „idolul copilăriei sale” pe brazilianul Pele. Maradona a mai menționat atunci că artistul său preferat este Julio Iglesias, iar pintre personalitățile pe care dorea să le întâlnească se numărau actrițele Maria Jose Cantudo și Farrah Fawcett.

Reclamă

Printre altele, Diego a mai spus că obiectivul său este să devină cel mai bun din lume, lucru care s-a și întâmplat. De-a lungul carierei sale legendare, Diego Maradona a cucerit, printre altele, Campionatul Mondial din 1986. De atunci, „Pumele” n-au mai pus mâna pe marele trofeu.

Citește și:

Diego Maradona a fost îngropat fără inimă

Pentru că ultrașii celor de la Gimnasia plănuiau să-i fure inima lui Maradona, medicii l-au îngropat fără. ”Era destul de mare, din cauza insuficienței de care suferea”, spun specialiștii.

Reclamă

Pe 25 noiembrie, cu un an în urmă, Diego Armando Maradona pleacă, la 60 de ani. E momentul în care încep să se croșeteze tot felul de legende. Unele extrem de interesante. Medicul și ziaristul Nelson Castro, cel care a publicat volumul ”Sănătatea lui Diego: adevărata istorie”, a venit cu detalii de specialitate despre fostul star argentinian.

Autorul, care a avut acces la arhive secrete, a dialogat cu martori care până atunci nu o făcuseră și a accesat documente inedite. Vorbește despre alimentația haotică a lui Maradona, despre rutine de zi cu zi, despre adicțiile sale, precum și despre faptul că înainte de deces nu se mai ridicase preț de 25 de ore.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi susţine că a fost un jucător mai bun decât Maradona
Fotbal • 14 dec., 18:43
Gică Hagi s-a comparat cu Diego Maradona: „Mi se spunea Maradona din Carpaţi, dar am fost mai bun ca el”
Isra Cano a marcat golul finalului de an, în stilul lui Maradona
Fotbal extern • 7 dec., 11:47
A marcat golul finalului de an, în stilul lui Maradona! Putea produce marea surpriză din Cupa Spaniei
Moştenitorii lui Maradona au câştigat, în instantă, dreptul de a folosi numele fostului fotbalist
Extra • 8 nov., 9:23
Moştenitorii lui Maradona au câştigat, în instantă, dreptul de a folosi numele fostului fotbalist
Întrebat pe cine alege dintre Diego Maradona şi Lionel Messi, Papa Francisc a dat un răspuns la care nu se aştepta nimeni!
Fotbal • 3 nov., 15:03
Întrebat pe cine alege dintre Diego Maradona şi Lionel Messi, Papa Francisc a dat un răspuns la care nu se aştepta nimeni!
Lionel Messi nu l-a uitat pe Diego Maradona
Fotbal extern • 31 oct., 0:15
Lionel Messi nu l-a uitat pe Diego Maradona, după ce a câştigat Balonul de Aur! „El Pibe d’Oro” ar fi împlinit 63 de ani