Închide meniul

Manchester City – PSG 2-1 | Reacția lui Guardiola, după victoria uriașă în fața lui Messi, Mbappe și Neymar: „Cred că am fost geniali”

Antena Sport Publicat: 25 noiembrie 2021, 0:40 / Actualizat: 25 noiembrie 2021, 2:06

Reclamă
Manchester City – PSG 2-1 | Reacția lui Guardiola, după victoria uriașă în fața lui Messi, Mbappe și Neymar: „Cred că am fost geniali

Pep Guardiola este antrenorul celor de la Manchester City

Profimedia

Pep Guardiola a fost în culmea fericirii după ce City și-a luat revanșa cu PSG. Raheem Sterling și Gabriel Jesus au fost eroii echipei lui Guardiola, care și-a ridicat jucătorii în slăvi după meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reacția lui Guardiola, după Manchester City – PSG 2-1

A fost o noapte minunată pentru noi. Întotdeauna încercăm totul. Băieții au luptat mult pentru că cei de la PSG cer mult efort în defensivă din cauza calității paselor scurte.

Rezultatul de azi este o lecție bună. Atunci când pierzi, trebuie să continui. Știam că și o remiză este un rezultat bun pentru noi, dar am câștigat. Întotdeauna cred că, ținând cont de atacanții pe care îi are PSG, cu cât sunt mai departe de poarta noastră, cu atât suntem mai în siguranță. Cu cât sunt mai aproape, găsesc spațiile. Sunt foarte buni în atac, iar noi a trebuit să ne apărăm ca o echipă. Cred că am fost geniali astăzi”, a spus Pep Guardiola, după Manchester City – PSG 2-1.

Pep Guardiola vrea să plece de la Manchester City: „Trebuie să iau o pauză!”

Pep Guardiola mai are contract cu Manchester City până în 2023. Antrenorul spaniol a anunţat că nu mai vrea să îşi prelungească înţelegerea. Vrea să ia o pauză, iar mai apoi să devină selecţioner. Guardiola a devenit antrenorul celor de la Manchester City în 2016, timp în care a câştigat 10 trofee. În cariera sa, Guardiola le-a mai antrenat pe Barcelona şi Barcelona.

O echipă națională, da. Următorul pas va fi o echipă națională, dacă va și exista această posibilitate. Trebuie să iau o pauză după șapte ani la Manchester City. Trebuie să mă opresc și să văd, să învăț de la alți antrenori, și poate să urmez și eu această cale. Mi-ar plăcea să antrenez la un Campionat European, la un Campionat Mondial sau la Copa America„, a spus Pep Guardiola, în vară, într-un interviu acordat ESPN.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:25 UTA – FCU Craiova LIVE SCORE (18:00). Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc și nu își permit niciun pas greșit. Echipele 17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan 17:08 Poli Iaşi, victorie uriaşă cu Hermannstadt în lupta pentru rămânerea în Liga 1! Dinamo, foarte aproape de retrogradare 16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! 15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş Vezi toate știrile
Citește și