Închide meniul

Ploaie de goluri în Champions League! „Remontada” în Manchester City – PSG 2-1! Real Madrid și-a luat revanșa cu Sheriff. AC Milan a dat lovitura la Atletico Madrid. Borussia Dortmund, OUT din UCL! Rezultatele serii sunt AICI

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 24 noiembrie 2021, 23:46 / Actualizat: 25 noiembrie 2021, 1:33

Ploaie de goluri în Champions League! „Remontada în Manchester City – PSG 2-1! Real Madrid și-a luat revanșa cu Sheriff. AC Milan a dat lovitura la Atletico Madrid. Borussia Dortmund, OUT din UCL! Rezultatele serii sunt AICI

Messi, în duel cu Sterling

Profiemedia

Rezultatele serii în Champions League

Update 23.50: Fluier final pe toate stadioanele! Borussia Dortmund, după umilința de la Lisabona, a fost eliminată din Champions League. Iată rezultatele serii:

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
  • Besiktas – Ajax 1-2
  • Inter – Șahtior 2-0
  • Atletico Madrid – AC Milan 0-1
  • Club Brugge – RB Leipzig 0-5
  • Liverpool – FC Porto 2-0
  • Manchester City – PSG 2-1
  • Sheriff Tiraspol – Real Madrid 0-3
  • Sporting – Dortmund 3-1

Update 23.44: Atletico Madrid – AC Milan 0-1! Lovitură de grație pe Wanda Metropolitano! A înscris Junior Messias. La aceste scoruri, milanezii trec pe locul 3, iar Atletico Madrid cade pe ultima poziție.

Update 23.39: Sporting – Dortmund 3-0! Umilință pentru germani! A marcat și Pedro Porro

Update 23.34: Manchester City – PSG 2-1! GOOOL Gabriel Jesus! Brazilianul a marcat după ce Bernardo Silva i-a pus mingea pe tavă. La acest scor, City este câștigătoarea detașată a grupei.

Reclamă

Update 23.31: Liverpool – FC Porto 2-0! A marcat și Mohamed Salah. Echipa lui Jurgen Klopp defilează.

Update 23.21: Liverpool – FC Porto 1-0! Cu multe rezerve în teren, echipa lui Jurgen Klopp o conduce pe FC Porto. A marcat Thiago Alcantara

Reclamă 4 / 0/3

Update 23.21: Manchester City – PSG 1-1! GOOOL Raheen Sterling! Englezul a înscris cu o execuție simplă, din fața porții. La acest scor, echipa lui Pep Guardiola este din nou liderul grupei.

Update 23.13: Sheriff Tiraspol – Real Madrid 0-3! Nu putea să se termine meciul fără să marcheze și Karim Benzema. Real Madrid o distruge pe Sheriff și răzbună acel eșec umilitor din tur, 1-2 pe Santiago Bernabeu.

Update 23.07: Manchester City – PSG 0-1! GOOOL Kylian Mbappe! Starul francez a marcat din interiorul careului, după o gafă a apărării lui Pep Guardiola. Mbappe este la meciul cu numărul 50 în acest sezon de Champions League. E al doilea cel mai tânăr jucător care atinge această bornă, după Cesc Fabregas.

Update 22.48: Club Brugge – Leipzig 0-4! Nemții fac show în Belgia! A mai marcat o dată Emil Forsberg.

Update 22.47: Sheriff – Real Madrid 0-2! A marcat și Toni Kroos, cu o execuție genială, la vinclu. Golul a fost validat cu tehnologia liniei porții.

Reclamă

Update 22.37: Sporting – Dortmund 2-0! A înscris Goncalves, de două ori.

Update 22.34: Ocazie uriașă în Manchester City – PSG! Gundogan a șutat în bară după o minge respinsă greșit de Nuno Mendes. La faza imediat următoare, Ryad Mahrez a fost aproape de gol, dar Keylor Navas a respins în extremis. Echipa lui Pep Guardiola pune o presiune uriașă asupra parizienilor.

Update 22.30: Sheriff – Real Madrid 0-1! David Alaba a deschis scorul pentru echipa lui Carlo Ancelotti din lovitură liberă.

Update 22.26: Club Brugge – RB Leipzig 0-3! A înscris și Andre Silva

Update 22.15: Club Brugge – RB Leipzig 0-2! Nemții au început meciul ca din tun și conduc deja cu 2-0, după golurile lui Nkunku și Forsberg.

Update 21.35: S-au terminat primele două partide ale serii în Liga Campionilor: Besiktas – Ajax 1-2 şi Inter – Şahtior 2-0.

Update 21.20: Besiktas – Ajax 1-2! Sebastien Haller a făcut „dubla”. Ajax este ca și calificată în optimile de finală

Update 21.10: Inter – Șahtior 2-0! GOOL Edin Dzeko! Bosniacul a făcut dubla, după o centrare a lui Ivan Perisic.

Update 21.04: Inter – Șahtior 1-0! Edi Dezko a deschis scorul pentru italieni, după un adevărat asalt la poarta italienilor

Update 21.00: Ovidiu Hațegan le-a anulat pentru a doua oară golul celor de la Inter. Lautaro Martinez reușise să înscrie, dar golul a fost anulat pentru un fault în atac. În prima repriză, Hațegan a anulat și golul lui Perisic, pentru ofsaid, fără verifice faza cu VAR.

Update 20.55: Besiktas – Ajax 1-1! Golgheterul Sebastien Haller a egalat pentru campioana Olandei

Update 20.05: Besiktas – Ajax 1-0! Ghezzal a deschis scorul din penalty

Update 19.45: Au început primele meciuri ale serii în UEFA Champions League. Inter – Șahtior și Besiktas – Ajax se joacă de la această oră.

Meciurile zilei din UEFA Champions League, LIVE SCORE pe AS.ro. Manchester City – PSG, capul de afiş al serii

Manchester City – PSG este meciul serii în UEFA Champions League. „Cetăţenii” sunt pe primul loc în Grupa A, cu 9 puncte, iar cu un succes îşi pot asigura matematic calificarea în „optimile” de finală. De partea cealaltă, PSG ocupă poziţia secundă, cu 8 puncte. Leo Messi, Neymar şi Kylian Mbappe sunt aşteptaţi să facă un nou meci mare, la fel ca în tur, când au câştigat cu 2-0.

Atletico Madrid – AC Milan, duel de cinci stele

Atletico Madrid ocupă locul 3 în Grupa B şi este obligată să câştige pentru a spera la calificarea în faza următoare a competiţiei. De partea cealaltă, AC Milan este pe ultimul loc, cu un singur punct obţinut în patru meciuri.

Meciurile zilei în UEFA Champions League:

Beşiktaş – Ajax, 19:45
Inter – Şahtior, 19:45
Atletico Madrid – AC Milan, 22:00
Club Brugge – RB Leipzig, 22:00
Liverpool – FC Porto, 22:00
Manchester City – PSG, 22:00
Sheriff Tiraspol – Real Madrid, 22:00
Sporting – Dortmund, 22:00

Citește și:
Recomandări
  • Meciuri nebune în Champions League
  • Rezultatele sunt AICI

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:43 LIVE VIDEOFarense – Benfica se joacă ACUM în AntenaPLAY. „Vulturii”, ultima șansă în lupta la titlu din Liga Portugal 22:30 LIVE VIDEOMiddlesbrough – Leeds 2-2, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. „Plouă” cu goluri în prima repriză! 22:29 „Și calul aleargă!” Mircea Rednic sare cu prime și are un plan „diabolic”, pentru a-i păstra pe jucătorii împrumutați de la Rapid 22:16 Bernadette Szocs luptă cu cele mai bune jucătoare de tenis de masă la Saudi Smash 2024 (1-11 mai, AntenaPLAY) 22:02 LIVE SCOREAC Milan – Inter 0-1. A marcat Acerbi în „Derby della Madonnina”. La acest scor, Inter este campioană matematic! 21:33 Al Hilal – Al Ain, marţi, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 21:20 „De la Strâmbu’, sunt alții care bagă strâmbe!” Mircea Rednic, mesaj despre problemele financiare de la UTA Arad! 21:02 „M-au sunat!” Gigi Becali, anunț despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! Care e condiția impusă de patronul de la FCSB 20:54 Mark Selby, OUT de la Campionatul Mondial de snooker! L-a învins debutantul Joe O’Connor. „Am nevoie de ajutor” 20:39 VideoHai cu prospeţimea! Marcos Manolache apără la Zaragoza şi e înnebunit după sarmale. Vrea să calce pe urmele lui Horaţiu Moldovan Vezi toate știrile
Citește și