Închide meniul

Manchester City – PSG 2-1 | Reacția lui Guardiola, după victoria uriașă în fața lui Messi, Mbappe și Neymar: „Cred că am fost geniali”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 noiembrie 2021, 0:40 / Actualizat: 25 noiembrie 2021, 2:06

Manchester City – PSG 2-1 | Reacția lui Guardiola, după victoria uriașă în fața lui Messi, Mbappe și Neymar: „Cred că am fost geniali

Pep Guardiola este antrenorul celor de la Manchester City

Profimedia

Pep Guardiola a fost în culmea fericirii după ce City și-a luat revanșa cu PSG. Raheem Sterling și Gabriel Jesus au fost eroii echipei lui Guardiola, care și-a ridicat jucătorii în slăvi după meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reacția lui Guardiola, după Manchester City – PSG 2-1

A fost o noapte minunată pentru noi. Întotdeauna încercăm totul. Băieții au luptat mult pentru că cei de la PSG cer mult efort în defensivă din cauza calității paselor scurte.

Rezultatul de azi este o lecție bună. Atunci când pierzi, trebuie să continui. Știam că și o remiză este un rezultat bun pentru noi, dar am câștigat. Întotdeauna cred că, ținând cont de atacanții pe care îi are PSG, cu cât sunt mai departe de poarta noastră, cu atât suntem mai în siguranță. Cu cât sunt mai aproape, găsesc spațiile. Sunt foarte buni în atac, iar noi a trebuit să ne apărăm ca o echipă. Cred că am fost geniali astăzi”, a spus Pep Guardiola, după Manchester City – PSG 2-1.

Pep Guardiola vrea să plece de la Manchester City: „Trebuie să iau o pauză!”

Pep Guardiola mai are contract cu Manchester City până în 2023. Antrenorul spaniol a anunţat că nu mai vrea să îşi prelungească înţelegerea. Vrea să ia o pauză, iar mai apoi să devină selecţioner. Guardiola a devenit antrenorul celor de la Manchester City în 2016, timp în care a câştigat 10 trofee. În cariera sa, Guardiola le-a mai antrenat pe Barcelona şi Barcelona.

O echipă națională, da. Următorul pas va fi o echipă națională, dacă va și exista această posibilitate. Trebuie să iau o pauză după șapte ani la Manchester City. Trebuie să mă opresc și să văd, să învăț de la alți antrenori, și poate să urmez și eu această cale. Mi-ar plăcea să antrenez la un Campionat European, la un Campionat Mondial sau la Copa America„, a spus Pep Guardiola, în vară, într-un interviu acordat ESPN.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
Vezi toate știrile
Citește și