Închide meniul
EXCLUSIV

50 de milioane de euro! ”Minim, minim… dacă e să-i dau acum!” Gigi Becali a anunțat valoarea lotului de la FCSB

Antena Sport Publicat: 25 noiembrie 2021, 14:33

Reclamă
50 de milioane de euro! ”Minim, minim… dacă e să-i dau acum!” Gigi Becali a anunțat valoarea lotului de la FCSB

Gigi Becali, făcut praf de Ionel Ganea

Gigi Becali este finanțatorul FCSB / Hepta

Becali este convins că poate lua cel puțin 50 de milioane de euro, pe toți jucătorii săi, asta dacă vrea să-i dea acum, rapid. Finanțatorul FCSB consideră că ar putea încasa și mai mult și susține că bijuteria coroanei este Octavian Popescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali vrea 50 de milioane de euro pe jucătorii de la FCSB

Pe lângă Tavi Popescu, Becali e convins că poate lua bani buni și pe Florinel Coman, Darius Olaru, Ianis Stoica sau Florin Tănase. 32,35 milioane de euro este valoarea lotului celor de la FCSB, în acest moment, conform transfermarkt.com.

Eu nu dau echipa, eu dau doar numele. Toți jucătorii îi țin. Cre dă jucătorii valorează 50 de milioane de euro, cel puțin. Bine, e și în funcție de Tavi Popescu, poate să valoreze 30 de milioane, 20 de milioane, 5 milioane.

Minim, minim, dacă e să-i dau acum, pe toți, ar fi cel puțin 50 de milioane de euro. Dacă e să-i dau așa repede, iau 50 de milioane fără probleme. Mai sunt Coman, Olaru, Tănase, Ianis Stoica, Musi, mai am vreo doi trei copii”, a declarat Gigi Becali pentru AS.ro.

Gigi Becali, dispus să renunțe la numele FCSB pentru 10 milioane de euro

Patronul FCSB spune că cine vrea să cumpere clubul, să vină la Palat ca să negocieze personal şi să îi aducă şi dovada că are în conturi 10 milioane de euro.

Reclamă

La mine, cine vrea să cumpere, să facă ofertă şi îmi dea contul. Cu garanţie bancară şi să aibă 10 miioane de euro în cont”, a mai spus Becali.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei Vezi toate știrile
Citește și