Închide meniul

Cristiano Ronaldo, scandal în vestiar! Şi-a făcut praf coechipierii în pauza meciului: „Nu am jucat nimic”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 26 noiembrie 2021, 15:47 / Actualizat: 25 martie 2023, 16:20

Cristiano Ronaldo, scandal în vestiar! Şi-a făcut praf coechipierii în pauza meciului: „Nu am jucat nimic

scandal ronaldo bun

captura Twitter

Cristiano Ronaldo, scandal uriaş în vestiar! Ies la iveală imagini absolut incendiare cu starul portughez, Cristiano Ronaldo, din vestiar. Lusitanul a făcut scandal şi s-a luat de foştii săi coechipieri într-un meci de Champions League. Un singur coechipier a încercat să-i ţină piept lui Ronaldo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo a fost protagonistul unei crize de nervi atunci când juca la Juventus. Abia acum au ieşit la iveală imagini dure din vestiarul fostei campioane a Italiei. Totul s-a întâmplat în meciul cu Porto din Liga Campionilor, din sezonul trecut.

Cristiano Ronaldo, scandal uriaş în vestiar

Cristiano Ronaldo a făcut scandal în pauza meciului cu Porto, din optimile Champions League. Pe 9 martie, Juventus a câștigat acasă cu FC Porto, scor 3-2, dar a ratat calificarea în sferturile Champions League, datorită faptului că dragonii au marcat mai multe goluri în deplasare. La pauză a început scandalul. Extrem de nervos, Cristiano Ronaldo a intrat în încăpere şi pe imagini se vedea cum urlă şi gesticulează la adresa coechipierilor săi. .

Cristiano Ronaldo: „Trebuie să lucrăm mai mult. Ce naiba? Nu am jucat nimic. Nimic!”

Juan Cuadrado: „Liniștește-te”

Reclamă

Cristiano Ronaldo: „Am jucat ca un rahat!”

Juan Cuadrado: „Trebuie să fii un exemplu pentru toată lumea”

Cristiano Ronaldo: „Mă includ și pe mine aici. Trebuie să ne spunem adevărul, am jucat ca un rahat. E meci de Champions League, trebuie să avem personalitate!”

Reclamă 4 / 0/3

Ulterior, antrenorul Andrea Pirlo a intervenit şi el. „E suficient, să mergem. Gata, Cri. Destul, Juan”, a spus antrenorul italian.

Juventus a pierdut calificarea

Juventus a întors scorul în a doua parte, 2-1, și a dus meciul în prelungiri. Acolo fiecare dintre echipe a înscris o dată, rezultatul final fiind 3-2 pentru Juventus și 4-4 la general, Porto avansând grație celor două goluri marcate în deplasare. După meci, Cristiano a fost filmat plângând în vestiar. În vară, Cristiano Ronaldo s-a transferat la Manchester United.

 

 

 

 

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” Vezi toate știrile
Citește și