Închide meniul

Manchester United și-a ales noul antrenor! Cine îl va pregăti pe Cristiano Ronaldo. Anunțul făcut de englezi

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 25 noiembrie 2021, 17:52

Manchester United și-a ales noul antrenor! Cine îl va pregăti pe Cristiano Ronaldo. Anunțul făcut de englezi

Manchester United și-a ales noul antrenor

Profimediaimages

Ralf Rangnick este în prezent director sportiv la clubul Lokomotiv Moscova. The Athletic anunță că Manchester United a ajuns deja la un acord cu antrenorul german și așteaptă acum eliberarea sa din funcție de la echipa din Rusia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester United și-a ales noul antrenor

Mai trebuie doar ca Lokomotiv Moscova să-și dea acordul pentru ca Rangnick să plece la Manchester United. Englezii nu văd acest lucru ca un obstacol în calea realizării mutării.

Ralf Rangnick ar urma să semneze cu Manchester United până la finalul sezonului, în calitate de antrenor interimar. Germanul nu va fi însă pe banca la meciul din weekend cu Chelsea și ar putea să-și înceapă mandatul abia săptămâna următoare.

Rangnick s-a întâlnit cu șefii lui United, la Manchester, la începutul acestei săptămâni, dar a refuzat oferta inițială a englezilor. „Diavolii” au venit apoi cu o propunere înbunătățită care a fost pe placul antrenororului de 63 de ani.

Manchester United a rămas fără antrenor după ce l-a demis pe Ole Gunnar Solskjaer după umilința suferită pe terenul lui Watford la ultimul meci din Premier League, scor 1-4. Norvegianul i-a lăsat pe „diavoli” pe locul 8 în Anglia, la 12 puncte de liderul Chelsea. Pe lângă Rangnick, șefii lui United i-au mai avut pe listă pe Rudi Garcia, Paulo Fonseca și Ernesto Valverde.

Reclamă

Manchester United s-a reorientat asupra lui Rangnick după ce „pista” Mauricio Pochettino a căzut. PSG refuză să-i dea drumul antrenorului argentinian. Englezii notează că, la vară, când Rangnick își va termina interimatul, United va veni cu o nouă propunere pentru Pochettino.

Cine este Ralf Rangnick

în vârstă de 63 de ani, Ralf Rangnick a antrenat doar echipe din Germania. Ultima lui experiență ca tehnician principal a fost în sezonul 2018-2019, când a stat pe banca celor de la RB Leipzig. De-a lungul carierei le-a mai pregătit pe Schalke 04, Hoffenheim, Hannover, Stuttgart, Ulm 1846 și Reutlingen.

Din 2019, de când a renunțat la antrenorat, Ralf Rangnick a ocupat doar funcții de conducere. A lucrat la RedBull Salzburg și RB Leipzig, iar vara trecută a semnat cu rușii de la Lokomotiv Moscova.

Reclamă 4 / 0/3

Tehnicianul de 63 de ani a câștigat nouă trofee în cariera de antrenor. Cele mai importante sunt Cupa și Supercupa Germaniei, cu Schalke 04. Ca jucător, Rangnick a avut o carieră modestă, cea mai importantă echipă din CV-ul său fiind Stuttgart.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și