Închide meniul

Cristiano Ronaldo, scandal în vestiar! Şi-a făcut praf coechipierii în pauza meciului: „Nu am jucat nimic”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 26 noiembrie 2021, 15:47 / Actualizat: 25 martie 2023, 16:20

Cristiano Ronaldo, scandal în vestiar! Şi-a făcut praf coechipierii în pauza meciului: „Nu am jucat nimic

scandal ronaldo bun

captura Twitter

  • Cristiano Ronaldo, scandal uriaş în vestiar
  • Şi-a făcut praf coechipierii în pauza meciului

Cristiano Ronaldo, scandal uriaş în vestiar! Ies la iveală imagini absolut incendiare cu starul portughez, Cristiano Ronaldo, din vestiar. Lusitanul a făcut scandal şi s-a luat de foştii săi coechipieri într-un meci de Champions League. Un singur coechipier a încercat să-i ţină piept lui Ronaldo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo a fost protagonistul unei crize de nervi atunci când juca la Juventus. Abia acum au ieşit la iveală imagini dure din vestiarul fostei campioane a Italiei. Totul s-a întâmplat în meciul cu Porto din Liga Campionilor, din sezonul trecut.

Cristiano Ronaldo, scandal uriaş în vestiar

Cristiano Ronaldo a făcut scandal în pauza meciului cu Porto, din optimile Champions League. Pe 9 martie, Juventus a câștigat acasă cu FC Porto, scor 3-2, dar a ratat calificarea în sferturile Champions League, datorită faptului că dragonii au marcat mai multe goluri în deplasare. La pauză a început scandalul. Extrem de nervos, Cristiano Ronaldo a intrat în încăpere şi pe imagini se vedea cum urlă şi gesticulează la adresa coechipierilor săi. .

Reclamă

Cristiano Ronaldo: „Trebuie să lucrăm mai mult. Ce naiba? Nu am jucat nimic. Nimic!”

Juan Cuadrado: „Liniștește-te”

Reclamă

Cristiano Ronaldo: „Am jucat ca un rahat!”

Citește și:

Juan Cuadrado: „Trebuie să fii un exemplu pentru toată lumea”

Cristiano Ronaldo: „Mă includ și pe mine aici. Trebuie să ne spunem adevărul, am jucat ca un rahat. E meci de Champions League, trebuie să avem personalitate!”

Reclamă 4 / 0/3

Ulterior, antrenorul Andrea Pirlo a intervenit şi el. „E suficient, să mergem. Gata, Cri. Destul, Juan”, a spus antrenorul italian.

Juventus a pierdut calificarea

Juventus a întors scorul în a doua parte, 2-1, și a dus meciul în prelungiri. Acolo fiecare dintre echipe a înscris o dată, rezultatul final fiind 3-2 pentru Juventus și 4-4 la general, Porto avansând grație celor două goluri marcate în deplasare. După meci, Cristiano a fost filmat plângând în vestiar. În vară, Cristiano Ronaldo s-a transferat la Manchester United.

 

 

 

 

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile