Închide meniul
Foto

,,Pff, sunt după două nopţi de alcool, adică praf!” Imagine necenzurată cu amanta lui Laurenţiu Reghecampf: „Cum ai putut pune poza asta?”

Antena Sport Publicat: 27 noiembrie 2021, 11:03

Reclamă
,,Pff, sunt după două nopţi de alcool, adică praf!” Imagine necenzurată cu amanta lui Laurenţiu Reghecampf: „Cum ai putut pune poza asta?”

Anamaria Prodan, mesaje umilitoare pentru Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc

Colaj Click / Instagram

Cei de la realitateasportivă.net au publicat o postare mai veche, de care Corina Caciuc nu este mândră. Conform sursei citate, Corina Caciuc s-a confesat unui prieten care a publicat o poză cu ea că a consumat băuturi alcoolice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imagine incredibilă cu Corina Caciuc, amanta lui Laurenţiu Reghecampf

,,Pff, sunt după două nopţi de alcool, adică praf!”, a fost comentariul Corinei Caciuc, în momentul în care a văzut imaginea cu ea. „Cum ai putut să pui poza asta?„, l-a întrebat, amuzată, Corina Caciuc pe prietenul său.

Imagine incredibilă cu Corina Caciuc, amanta lui Laurenţiu Reghecampf. Sursa: realitateasportiva.net

De asemenea, amanta lui Laurenţiu Reghecampf îi spunea prietenului său că îl înţelege cel mai bine, în momentul în care şi acesta a recunoscut că a consumat băuturi alcoolice şi că vine după o „noapte grea„.

Corina Caciuc, iubita lui Laurenţiu Reghecampf, ar fi avut o relaţie cu Kamara

Corina Caciuc şi Kamara ar fi avut o relaţie de scurtă durată, într-o perioadă în care artistul era divorţat. Kamara ar fi rugat-o pe actuala iubită a lui Laurenţiu Reghecampf să renunţe la anumite vicii şi să se ţină de şcoală.

Promit să mă ţin la şcoală şi să mă duc la şcoală. Să fiu şi cea mai bună! Promit să am la fiecare materie câte un caiet şi să îmi cumpăr şi o carte. Promit să fiu o fată model şi că mă voi duce des la ei„, sunt promisiunile pe care Corina Caciuc i le-a făcut lui Kamara, conform strictsecret.ro.

Reclamă

Corina Caciuc, iubita lui Laurenţiu Reghecampf, dansuri lascive pe ritmuri de manele

Femeia originară din Deva este cu 17 ani mai tânără decât fostul antrenor de la FCSB. Cei doi s-ar fi cunoscut la Dubai și ar trăi de o lungă perioadă de timp o frumoasă poveste de dragoste. Anamaria Prodan a răbufnit la adresa celei care i-ar fi stricat căsnicia cu Reghecampf. A lansat mai multe acuzații dure și a lăsat de înțeles că Corina ar fi fost escortă de lux.

Potrivit jurnaliștilor de la click.ro, Corina Caciuc, cunoscută și sub numele de Corina Bilcon, ar fi încins atmosfera la mai multe petreceri private din Dubai. Aceștia au intrat și în posesia unui filmuleț în care iubita lui Reghe dansează lasciv, pe ritmuri de manele.

VIDEO AICI CU DANSUL CORINEI CACIUC PE RITMURI DE MANELE

Reclamă 4 / 0/3

Tânăra de 29 de ani a locuit o lungă perioadă de timp în Dubai, acolo unde a antrenat Laurențiu Reghecampf. „Ar fi pus ochii pe acesta, profitând de momentele în care Anamaria Prodan era plecată să aibă grijă de mama ei, aflată la acel moment pe patul de moarte„, anunță sursa citată anterior.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) 12:37 „L-a trimis să se bucure de pensie”. Grecii nu au avut milă de Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea 12:35 Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Anunţ de ultimă oră 11:50 VIDEONoel Leon a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică, ora 9:30, în AntenaPLAY 11:49 Reacţia lui Marius Lăcătuş, după atacul brutal al CSA Steaua la adresa FCSB: „Sunt sigur că vor acţiona!” 10:42 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 10:42 Lewis Hamilton, luat la ţintă de Max Verstappen şi Fernando Alonso la Imola: „Crede că e singur pe circuit” 10:23 Giani Kiriţă, avertisment pentru Dinamo înaintea barajului cu Csikszereda: „La ei o să fie foarte greu, nu va fi ușor!” 10:09 CFR Cluj – Farul şi Universitatea Craiova – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă de foc pentru locul 2 din Liga 1 9:42 „M-am chinuit să râd!” Replică usturătoare după ce Marius Şumudică a spus că FCSB l-a egalat la numărul de titluri Vezi toate știrile
Citește și