Închide meniul

Trei echipe din Liga 1 l-au contactat pe Nicolae Dică! „Secundul” lui Mirel Rădoi, asaltat de oferte

Alexandru Ivan Publicat: 28 noiembrie 2021, 11:27

Reclamă
Trei echipe din Liga 1 l-au contactat pe Nicolae Dică! „Secundul lui Mirel Rădoi, asaltat de oferte

Nicolae Dică, trei oferte din Liga 1

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Nicolae Dică a recunoscut că a fost contactat de cel puțin trei formații din Liga 1 și una din străinătate. El a preferat însă să continuie alături de Mirel Rădoi la naționala României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Dică, trei oferte de la echipe din Liga 1

„Da, am avut oferte, şi multe, nu una. În afară de FCSB, am avut 3 oferte din Liga 1 şi din Liga 2 mai multe. Şi am avut şi una de afară”, a spus Nicolae Dică, potrivit telekomsport.ro

Între timp, contractul lui Dică și Rădoi cu FRF a expirat. România a rămas fără selecționer, iar Răzvan Burleanu s-a lovit de refuzuri peste refuzuri. Dică și Rădoi nu au reușit să califice România la barajul pentru CM 2022 din Qatar.

Nicolae Dică și-a început cariera de antrenor la SCM Pitești și a ajuns „principal” la FCSB, în 2017. El a fost aproape să câștige titlul și a fost ultimul care i-a dus pe roș-albaștri în cupele europene și în primavara europeană. După FCSB, Dică a mai antrenat-o pe FC Argeș, după care i s-a alăturat lui Mirel Rădoi la echipa națională.

Mirel Rădoi, dat de gol de Nicolae Dică

Deşi a anunţat că nu va mai rămâne la echipa naţională, Mirel Rădoi a fost dispus să rămână pe banca României. Totuşi, Răzvan Burleanu nu i-a putut satisface cerinţele, a dezvăluit Nicolae Dică.

Reclamă

„Vineri (n.r. – săptămâna trecută) a fost discuția FRF – Rădoi. Nu s-a ajuns la niciun consens. Mirel a cerut un contract mai lung, nu pe 6 luni, cât ține Liga Națiunilor. Nu vreau să spun mai multe… E normal să vrea un contract mai lung, pe 2 ani, 4 ani. Am văzut că apoi i s-a oferit lui Hagi pe 4 ani.

Poate dacă terminam pe 2, Mirel rămânea. Eu și în situația de față i-am zis de mai multe ori să continue. Dar nu decid eu pentru el”, a declarat Nicolae Dică pentru telekomsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și