Închide meniul

Trei echipe din Liga 1 l-au contactat pe Nicolae Dică! „Secundul” lui Mirel Rădoi, asaltat de oferte

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 28 noiembrie 2021, 11:27

Trei echipe din Liga 1 l-au contactat pe Nicolae Dică! „Secundul lui Mirel Rădoi, asaltat de oferte

Nicolae Dică, trei oferte din Liga 1

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Nicolae Dică a recunoscut că a fost contactat de cel puțin trei formații din Liga 1 și una din străinătate. El a preferat însă să continuie alături de Mirel Rădoi la naționala României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Dică, trei oferte de la echipe din Liga 1

„Da, am avut oferte, şi multe, nu una. În afară de FCSB, am avut 3 oferte din Liga 1 şi din Liga 2 mai multe. Şi am avut şi una de afară”, a spus Nicolae Dică, potrivit telekomsport.ro

Între timp, contractul lui Dică și Rădoi cu FRF a expirat. România a rămas fără selecționer, iar Răzvan Burleanu s-a lovit de refuzuri peste refuzuri. Dică și Rădoi nu au reușit să califice România la barajul pentru CM 2022 din Qatar.

Nicolae Dică și-a început cariera de antrenor la SCM Pitești și a ajuns „principal” la FCSB, în 2017. El a fost aproape să câștige titlul și a fost ultimul care i-a dus pe roș-albaștri în cupele europene și în primavara europeană. După FCSB, Dică a mai antrenat-o pe FC Argeș, după care i s-a alăturat lui Mirel Rădoi la echipa națională.

Citește și:

Mirel Rădoi, dat de gol de Nicolae Dică

Deşi a anunţat că nu va mai rămâne la echipa naţională, Mirel Rădoi a fost dispus să rămână pe banca României. Totuşi, Răzvan Burleanu nu i-a putut satisface cerinţele, a dezvăluit Nicolae Dică.

Reclamă

„Vineri (n.r. – săptămâna trecută) a fost discuția FRF – Rădoi. Nu s-a ajuns la niciun consens. Mirel a cerut un contract mai lung, nu pe 6 luni, cât ține Liga Națiunilor. Nu vreau să spun mai multe… E normal să vrea un contract mai lung, pe 2 ani, 4 ani. Am văzut că apoi i s-a oferit lui Hagi pe 4 ani.

Poate dacă terminam pe 2, Mirel rămânea. Eu și în situația de față i-am zis de mai multe ori să continue. Dar nu decid eu pentru el”, a declarat Nicolae Dică pentru telekomsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
Vezi toate știrile
Citește și