Închide meniul

„Îi mai ceream 100.000-200.000 de euro!” Gigi Becali, dezvăluire fabuloasă. Patronul FCSB lua bani de la Nuţu Cămătaru: „Dacă depășeam termenul de plată, ce?”

Publicat: 29 noiembrie 2021, 17:02

Reclamă
„Îi mai ceream 100.000-200.000 de euro! Gigi Becali, dezvăluire fabuloasă. Patronul FCSB lua bani de la Nuţu Cămătaru: „Dacă depășeam termenul de plată, ce?

Gigi Becali a recunoscut că lua bani de la Nuţu Cămătaru

Colaj Mediafax Foto / Alexandru Dobre&Captură Youtube Codin Maticiuc

Gigi Becali recunoaşte că lua bani de la Nuţu Cămătaru

Gigi Becali a dezvăluit că lua bani de la Ion Balint, interlopul cunoscut drept Nuţu Cămătaru. Patronul FCSB se împrumuta de la acesta în timp ce mergea la cazinou. Sumele pe care latifundiarul din Pipera le lua erau între 100 şi 200 de mii de euro, dar le înapoia în scurt timp.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„În ce relații să fiu? Cu Nuțu Cămătaru era când mergeam la cazino și îi mai ceream 100.000-200.000 de euro și a doua zi îi plăteam. Și dacă depășeam termenul de plată, ce? Păi ce, eu eram fraier? Niciodată în viața mea nu am spus să bată cineva pe cineva. Dacă a fost așa, eu am oprit asta… Că spune el, eu nu știu. Sunt lucruri pe care mi-e rușine să le comentez”, a declarat Gigi Becali pentru ProX.

Noi probleme pentru Gigi Becali

Noi probleme pentru patronul celor de la FCSB, Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera a pierdut o sumă uriaşă. Totul s-a întâmplat în această dimineaţă. O clipă de neatenţie l-a costat pe Gigi Becali o sumă importantă.

Maşina în care se afla Gigi Becali în această dimineaţă a fost implicată într-un accident de circulaţie. La volan era şoferul latifundiarului din Pipera, Ionuţ Luţu, care s-a ales cu permisul de conducere suspendat pe o perioadă de două luni de zile.

Din primele calcule, acestea s-ar ridica la câteva zeci de mii de euro, bani pe care Gigi Becali s-a angajat să îi plătească. Nu doar Ionuţ Luţu s-a ales cu carnetul suspendat. Şi şoferul care a intrat în coliziune cu maşina lui Gigi Becali a avut de suferit. I s-a suspendat permisul pentru trei luni de zile pentru că a condus sub influenţa băuturilor alcoolice. Avea o concentrație de alcool în sânge de 0.18%.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și