Închide meniul

Noul pariu al lui Becali: „Îl văd la echipa națională!” Jucătorul care l-a impresionat pe finanțatorul FCSB

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 noiembrie 2021, 8:23

Noul pariu al lui Becali: „Îl văd la echipa națională! Jucătorul care l-a impresionat pe finanțatorul FCSB

Gigi Becali a făcut un gest impresionant

Hepta

Este cel mai bun închizător la ora asta. Așa îl văd eu”, spunea Gigi Becali la AS.ro, acum ceva timp. Se pare că patronul de la FCSB nu și-a schimbat părerea și îl propune din nou pe Șut la națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În acest sezon, Șut are doar 9 meciuri și un gol pentru FCSB, însă tânărul jucător a fost accidentat o lungă perioadă de timp.

Gigi Becali îl propune pe Adrian Şut la naţionala României

Eu așa cred, că Șut va fi un jucător extraordinar de valoros. Nu se vede ce face, dar e foarte eficient. Îl văd la echipa națională în viitorul apropiat”, susține Becali, conform Pro X.

Cine este Adrian Șut

Născut în localitatea Cociuba Mare, din județul Bihor, Adrian Șut a explodat în sezonul trecut la FCSB. Tânărul jucător a ajuns în 2018 la Clinceni, de la Pandurii, fiind cumpărat după numai un an de FCSB.

Șut a fost lăsat să mai evolueze un sezon la Academica, iar din vara lui 2020 a fost oprit în lotul celor de la FCSB. 19 meciuri a prins mijlocașul pentru echipa lui Gigi Becali, în acest sezon, în toate competițiile.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu Vezi toate știrile
Citește și