Închide meniul

„L-am văzut plângând!” Noi detalii despre bărbatul celebru care a crezut că a avut o relaţie cu un model timp de 15 ani. Femeia era o escroacă de 50 de ani: „Mi-a zis că este la terapie intensivă!”

Antena Sport Publicat: 30 noiembrie 2021, 11:54

Reclamă
„L-am văzut plângând! Noi detalii despre bărbatul celebru care a crezut că a avut o relaţie cu un model timp de 15 ani. Femeia era o escroacă de 50 de ani: „Mi-a zis că este la terapie intensivă!

Roberto Cazzaniga, escrocat cu o mare sumă de bani

Instagram

Roberto Cazzaniga a trăit cu impresia 15 ani de zile că are o relaţie la distanţă cu fotomodelul Alessandra Ambrosio. De fapt, sportivul a fost victima unei escrocherii bine puse la punct. Femeia care pretindea că era Alessandra Ambrosio era Valeria, o doamnă de 50 de ani din Sardinia. În cei 15 ani de relaţie la distanţă, timp în care nu şi-a văzut niciodată iubita şi primea poze doar cu celebrul fotomodel, Roberto i-a dat femeii un milion de euro şi i-a făcut cadou şi o maşină nouă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fratele lui Roberto, Danilo, a făcut dezvăluiri despre perioada în care sportivul îi trimitea bani femeii care susţinea că are o gravă problemă de sănătate.

Într-o zi, eram în cameră, pe întuneric. L-am văzut plângând și l-am întrebat ce are. Mi-a zis că s-a îndrăgostit de o femeie care este la terapie intensivă pentru o operație pe cord și că nu poate merge să o vadă la spital, de teamă ca ea să nu se enerveze„, a declarat fratele lui Roberto, Danilo Cazzaniga.

Şi antrenorul lui Roberto, Paolo Cozzi, a avut o reacţie.

„Roberto este o victimă care merită respectul nostru. Nu e cazul să îl compătimim și nici să-l batjocorim. E o poveste care li se poate întâmpla și altor persoane. Există oameni care au slăbiciuni și care pot să cadă în tot felul de capcane.”, a declarat Paolo Cozzi, antrenorul lui Roberto Cazzaniga.

Reclamă

Cazul care a uluit întreaga lume

Roberto Cazzaniga e jucător de volei în Italia. A ajuns la 42 de ani, dar n-a trecut pe la fileu precum gâsca prin apă. Din contră, a prins și echipa națională. Actualul ”căpitan” al celor de la Gipoia Del Colle a căzut în mrejele dragostei cu 15 ani în urmă. Concret, o prietenă comună i-a prezentat-o pe ”Maya”. Când Robertinho a rugat-o să-i trimită o poză, fata s-a conformat. Jucătorul a căzut lat!!! ”Maya” găsise o fotografie cu Alessandra Ambrosio… Apoi, posterele cu brazilianca de la ”Victoria’s Secret” au început să curgă.

Roberto nu s-a prins. ”Logodnica” lui i-a spus că e grav bolnavă, că suferă de inimă, că are nevoie de bani. Apoi, de o ”Alfa Romeo Mito” cu zero kilometri… 1.000.000 de euro au plecat din conturile jucătorului pe parcursul celor 15 ani. Omul tot nu se prindea… Finalmente, colegii de echipă au intervenit… S-a aflat că ”Maya” era, de fapt, Valeria, 50 de ani, din Cerdena. ”Nu e nimic de râs în asta”, au spus prietenii.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
0:36
FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible
7
mai
0:19
Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo”
7
mai
0:15
Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova
7
mai
0:00
Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!”
23:58 Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea” 23:41 Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună” 23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! Vezi toate știrile
Citește și