Închide meniul

„L-am văzut plângând!” Noi detalii despre bărbatul celebru care a crezut că a avut o relaţie cu un model timp de 15 ani. Femeia era o escroacă de 50 de ani: „Mi-a zis că este la terapie intensivă!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 noiembrie 2021, 11:54

„L-am văzut plângând! Noi detalii despre bărbatul celebru care a crezut că a avut o relaţie cu un model timp de 15 ani. Femeia era o escroacă de 50 de ani: „Mi-a zis că este la terapie intensivă!

Roberto Cazzaniga, escrocat cu o mare sumă de bani

Instagram

Roberto Cazzaniga a trăit cu impresia 15 ani de zile că are o relaţie la distanţă cu fotomodelul Alessandra Ambrosio. De fapt, sportivul a fost victima unei escrocherii bine puse la punct. Femeia care pretindea că era Alessandra Ambrosio era Valeria, o doamnă de 50 de ani din Sardinia. În cei 15 ani de relaţie la distanţă, timp în care nu şi-a văzut niciodată iubita şi primea poze doar cu celebrul fotomodel, Roberto i-a dat femeii un milion de euro şi i-a făcut cadou şi o maşină nouă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fratele lui Roberto, Danilo, a făcut dezvăluiri despre perioada în care sportivul îi trimitea bani femeii care susţinea că are o gravă problemă de sănătate.

Într-o zi, eram în cameră, pe întuneric. L-am văzut plângând și l-am întrebat ce are. Mi-a zis că s-a îndrăgostit de o femeie care este la terapie intensivă pentru o operație pe cord și că nu poate merge să o vadă la spital, de teamă ca ea să nu se enerveze„, a declarat fratele lui Roberto, Danilo Cazzaniga.

Şi antrenorul lui Roberto, Paolo Cozzi, a avut o reacţie.

„Roberto este o victimă care merită respectul nostru. Nu e cazul să îl compătimim și nici să-l batjocorim. E o poveste care li se poate întâmpla și altor persoane. Există oameni care au slăbiciuni și care pot să cadă în tot felul de capcane.”, a declarat Paolo Cozzi, antrenorul lui Roberto Cazzaniga.

Reclamă
Citește și:

Cazul care a uluit întreaga lume

Roberto Cazzaniga e jucător de volei în Italia. A ajuns la 42 de ani, dar n-a trecut pe la fileu precum gâsca prin apă. Din contră, a prins și echipa națională. Actualul ”căpitan” al celor de la Gipoia Del Colle a căzut în mrejele dragostei cu 15 ani în urmă. Concret, o prietenă comună i-a prezentat-o pe ”Maya”. Când Robertinho a rugat-o să-i trimită o poză, fata s-a conformat. Jucătorul a căzut lat!!! ”Maya” găsise o fotografie cu Alessandra Ambrosio… Apoi, posterele cu brazilianca de la ”Victoria’s Secret” au început să curgă.

Roberto nu s-a prins. ”Logodnica” lui i-a spus că e grav bolnavă, că suferă de inimă, că are nevoie de bani. Apoi, de o ”Alfa Romeo Mito” cu zero kilometri… 1.000.000 de euro au plecat din conturile jucătorului pe parcursul celor 15 ani. Omul tot nu se prindea… Finalmente, colegii de echipă au intervenit… S-a aflat că ”Maya” era, de fapt, Valeria, 50 de ani, din Cerdena. ”Nu e nimic de râs în asta”, au spus prietenii.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 19:40 LIVE TEXTFarul – Rapid 1-0. Louis Munteanu a marcat din nou. „Improvizaţia” lui Lobonţ nu a funcţionat! Dan Şucu, devastat la „oficială”! 19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves Vezi toate știrile
Citește și