Închide meniul

Culisele scandalului de la CFR Cluj! Ce s-a întâmplat, de fapt, între Dan Petrescu şi Denis Alibec. Ce discuţie acidă au purtat cei doi

Dragoș Vasile Publicat: 30 noiembrie 2021, 19:35

Reclamă
Culisele scandalului de la CFR Cluj! Ce s-a întâmplat, de fapt, între Dan Petrescu şi Denis Alibec. Ce discuţie acidă au purtat cei doi

Ce s-a întâmplat, de fapt, între Dan Petrescu şi Denis Alibec

Mediafax Foto / Dan Horia Tautan via Hepta

Culisele scandalului de la CFR Cluj dintre Dan Petrescu şi Denis Alibec

Denis Alibec a fost exclus din lotul campioanei CFR Cluj. Dan Petrescu nu a acceptat comportamentul atacantului din meciul cu Academica Clinceni, scor 2-0. „Bursucul” nu l-a iertat pe vârful său, după ce acesta a plecat de pe bancă în minutul 70 al partidei cu ilfovenii, fiind enervat de faptul că antrenorul nu avea de gând să îl folosească.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuşi, se pare că scandalul din Gruia ar fi început chiar în biroul lui Dan Petrescu, unde antrenorul a purtat o discuţie acidă cu Alibec, potrivit fanatik.ro. Tehnicianul a discutat cu acesta despre forma sa slabă, iar atacantul a răbufnit din cauza minutelor de joc pe care le bifează. Ba mai mult, Alibec i-ar fi cerut lui Dan Petrescu să îl lase să plece în iarnă, dacă nu are de gând să îl titularizeze constant.

În vârstă de 30 de ani, Denis Alibec e cotat la 1.3 milioane de euro. A marcat de două ori şi a oferit un assist în cele 17 meciuri adunate în toate competiţiile, pentru CFR Cluj.

Ce se va întâmpla cu Denis Alibec după ce Dan Petrescu l-a exclus din lot

Cristi Balaj, preşedintele lui CFR Cluj, a anunţat ce se va întâmpla cu Denis Alibec după ce Dan Petrescu l-a exclus din lotul CFR-ului. Motivul din spatele deciziei este un act de indisciplină.

Gestul lui Denis Alibec, care a plecat de pe banca de rezerve în minutul 70 al meciului CFR Cluj – Academica Clinceni 2-0, l-a costat scump. Pentru moment, atacantul se va pregăti separat. Totuşi, sunt şanse mari ca acesta să fie reprimit în lot.

Reclamă

”Eu i-am comunicat decizia luată de antrenor. Sunt convins că n-a fost bucuros, probabil se aștepta. A găsit în mine o persoană care dorește să fie alături de el, care îi dorește doar binele.

Eu i-am explicat foarte clar. Orice este posibil în acest moment, noi construim viitoarea echipă, din iarnă încolo, împreună cu antrenorul, care va avea ultimul cuvânt”, a declarat Cristi Balaj pentru Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:13 Singurul vinovat găsit de Adrian Mititelu, după retrogradarea lui FCU Craiova: „Suntem îngenuncheaţi acum! E un şoc!” 0:55 „Incredibil, gaură de 20 de milioane de euro!” Adrian Mititelu Jr a vorbit despre retragere, după ce FCU Craiova a retrogradat 0:30 VIDEOFC Porto – Boavista 2-1 şi Benfica – Arouca 5-0 au fost în AntenaPLAY! Victorie obţinută în minutul 90+8 pentru „dragoni” 0:30 „Şi noi dacă pierdeam cu Dinamo eram acuzaţi că am fost blatişti” Reacţia lui Dan Nistor, când a aflat rezultatul la Dinamo – UTA 0:13 Dinamoviştii, entuziasmaţi înaintea barajului: „Aşa o spune istoria”. Reacţiile câinilor: „N-am ştiut rezultatele până la final” 0:08 VideoUltraşii lui FC U Craiova au vrut să intre în vestiare peste jucători! Au aruncat cu torţe în jandarmi 12
mai
23:56
„Aţi ieşit de pe teren ca o vedetă” Reacţia lui Mircea Rednic, după Dinamo – UTA 2-0. Ce a spus despre salvarea „câinilor”
12
mai
23:43
Nebunie pe stadion, după retrogradarea lui FC U Craiova 1948! Ultraşii au aruncat cu scaune şi l-au înjurat pe Adrian Mititelu
12
mai
23:38
Scene incredibile la Dinamo – UTA! Presiunea şi-a spus cuvântul şi lui Zeljko Kopic i s-a făcut rău
12
mai
23:30
Când se joacă meciurile de baraj Dinamo – Csikszereda şi FC Botoşani – CS Mioveni, pentru menţinerea/promovarea în Liga 1
Vezi toate știrile
Citește și