Închide meniul

Culisele scandalului de la CFR Cluj! Ce s-a întâmplat, de fapt, între Dan Petrescu şi Denis Alibec. Ce discuţie acidă au purtat cei doi

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 30 noiembrie 2021, 19:35

Culisele scandalului de la CFR Cluj! Ce s-a întâmplat, de fapt, între Dan Petrescu şi Denis Alibec. Ce discuţie acidă au purtat cei doi

Ce s-a întâmplat, de fapt, între Dan Petrescu şi Denis Alibec

Mediafax Foto / Dan Horia Tautan via Hepta

Culisele scandalului de la CFR Cluj dintre Dan Petrescu şi Denis Alibec

Denis Alibec a fost exclus din lotul campioanei CFR Cluj. Dan Petrescu nu a acceptat comportamentul atacantului din meciul cu Academica Clinceni, scor 2-0. „Bursucul” nu l-a iertat pe vârful său, după ce acesta a plecat de pe bancă în minutul 70 al partidei cu ilfovenii, fiind enervat de faptul că antrenorul nu avea de gând să îl folosească.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuşi, se pare că scandalul din Gruia ar fi început chiar în biroul lui Dan Petrescu, unde antrenorul a purtat o discuţie acidă cu Alibec, potrivit fanatik.ro. Tehnicianul a discutat cu acesta despre forma sa slabă, iar atacantul a răbufnit din cauza minutelor de joc pe care le bifează. Ba mai mult, Alibec i-ar fi cerut lui Dan Petrescu să îl lase să plece în iarnă, dacă nu are de gând să îl titularizeze constant.

În vârstă de 30 de ani, Denis Alibec e cotat la 1.3 milioane de euro. A marcat de două ori şi a oferit un assist în cele 17 meciuri adunate în toate competiţiile, pentru CFR Cluj.

Ce se va întâmpla cu Denis Alibec după ce Dan Petrescu l-a exclus din lot

Cristi Balaj, preşedintele lui CFR Cluj, a anunţat ce se va întâmpla cu Denis Alibec după ce Dan Petrescu l-a exclus din lotul CFR-ului. Motivul din spatele deciziei este un act de indisciplină.

Gestul lui Denis Alibec, care a plecat de pe banca de rezerve în minutul 70 al meciului CFR Cluj – Academica Clinceni 2-0, l-a costat scump. Pentru moment, atacantul se va pregăti separat. Totuşi, sunt şanse mari ca acesta să fie reprimit în lot.

Reclamă

”Eu i-am comunicat decizia luată de antrenor. Sunt convins că n-a fost bucuros, probabil se aștepta. A găsit în mine o persoană care dorește să fie alături de el, care îi dorește doar binele.

Eu i-am explicat foarte clar. Orice este posibil în acest moment, noi construim viitoarea echipă, din iarnă încolo, împreună cu antrenorul, care va avea ultimul cuvânt”, a declarat Cristi Balaj pentru Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și