Închide meniul

„Orice este posibil în acest moment!” Ce se va întâmpla cu Denis Alibec după ce Dan Petrescu l-a exclus din lot. Anunţul făcut de conducerea CFR-ului

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 30 noiembrie 2021, 16:53

„Orice este posibil în acest moment! Ce se va întâmpla cu Denis Alibec după ce Dan Petrescu l-a exclus din lot. Anunţul făcut de conducerea CFR-ului

Denis Alibec, dorit de Adrian Mutu la Rapid

Profimedia

Ce se va întâmpla cu Denis Alibec după ce Dan Petrescu l-a exclus din lotul CFR-ului

Gestul lui Denis Alibec, care a plecat de pe banca de rezerve în minutul 70 al meciului CFR Cluj – Academica Clinceni 2-0, l-a costat scump. Pentru moment, atacantul se va pregăti separat. Totuşi, sunt şanse mari ca acesta să fie reprimit în lot.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Eu nu am observat ce s-a întâmplat. Am fost informat, s-a discutat cu antrenorul. Multe lucruri nu-s de spus. Situația e clară pentru noi. Orice jucător, indiferent de valoarea lui, când comite anumite acte de indisciplină, antrenorul, împreună cu conducerea care-i asigură suport total, iau decizii și reacționează.

Nu ne dorim asemenea situații. S-a mai întâmplat în trecut, jucătorul s-a antrenat separat și a realizat după că a greșit. Despre Debeljuh e vorba, da. Depinde de ei, din punctul nostru de vedere, antrenorul, oricine ar fi, decide. Alibec e un jucător în care eu am mare încredere în continuare. Vreau să cred că va realiza că e important să respecți antrenorul. Pentru că, în curând, probabil că va deveni și el antrenor.

Eu i-am comunicat decizia luată de antrenor. Sunt convins că n-a fost bucuros, probabil se aștepta. A găsit în mine o persoană care dorește să fie alături de el, care îi dorește doar binele. Eu i-am explicat foarte clar. Orice este posibil în acest moment, noi construim viitoarea echipă, din iarnă încolo, împreună cu antrenorul, care va avea ultimul cuvânt”, a declarat Cristi Balaj pentru Digi Sport.

În vârstă de 30 de ani, Denis Alibec e cotat la 1.3 milioane de euro. A marcat de două ori şi a oferit un assist în cele 17 meciuri adunate în toate competiţiile, pentru CFR Cluj.

Reclamă

Denis Alibec, OUT din lotul campioanei CFR Cluj

Denis Alibec a fost exclus din lotul campioanei CFR Cluj. Dan Petrescu nu a acceptat comportamentul atacantului din meciul cu Academica Clinceni (2-0).

Conform gsp.ro, Dan Petrescu nu l-a iertat pe vârful său, după ce acesta a plecat de pe bancă în minutul 70 al partidei cu ilfovenii, fiind enervat de faptul că „Bursucul” nu avea de gând să îl folosească.

„Am avut nevoie să mă duc la toaletă. Nu am avut nicio problemă de alt gen. Nu am plecat de la stadion direct, am așteptat să se termine meciul. Am fost la toaletă și apoi am revenit la gard acolo lângă bancă”, a spus Alibec, citat de prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit Vezi toate știrile
Citește și