Închide meniul

„Am câştigat şi am plâns pentru tine, dragă Românie!” Mesajul superb al lui Ciprian Marica, de Ziua Naţională a României

Antena Sport Publicat: 1 decembrie 2021, 14:14

Reclamă
„Am câştigat şi am plâns pentru tine, dragă Românie! Mesajul superb al lui Ciprian Marica, de Ziua Naţională a României

Ciprian Marica, mesaj emoţionant de Ziua României

Facebook Ciprian Marica

Ciprian Marica nu a ratat ocazia să facă e adevărată declaraţie de dragoste pentru România, chiar pe 1 Decembrie. Marica a transmis un mesaj emoţionant în care îşi declară afecţiunea faţă de patrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România? Pentru mine înseamnă acasă! Înseamnă mândria de a putea cânta imnul românesc înainte fiecărui meci.

Am fost norocos, am luptat cu tricolorul pe piept, am câștigat și am plâns pentru tine, dragă Românie şi m-am regăsit în fiecare român care te iubește! A fost cea mai mare onoare!
LA MULȚI ANI, ROMÂNIA! LA MULȚI ANI, DRAGI ROMÂNI!„, a scris Ciprian Marica pe reţelele de socializare.

Momentele care-l emoționau cel mai tare pe Gică Popescu! Gică Hagi, mesaj de Ziua Națională

Gică Popescu este unul dintre românii care au făcut cunoscută țara noastră peste hotare. Mereu mândru că este român, fostul căpitan de la Barcelona a transmis un mesaj emoționant de Ziua Națională!

Reclamă

Popescu susține că cele mai emoționante momente, pentru el, erau atunci când tot stadionul scanda „Rooo-mâ-niiii-aaa!”.

Pentru mine, România este țara în care am crescut și care ne-a format ca jucători și ca oameni. Țara pentru a cărei echipă națională am fost mândru să port tricoul tricolor în 115 meciuri și la 5 turnee finale de Campionat Mondial și European.

Deși eu și colegii mei am jucat la echipe mari ale fotbalului european și am câștigat cupe continentale, am spus că echipa națională a fost vitrina de lux a carierelor noastre. Simțeam o emoție și o motivare teribile când zeci de mii de oameni scandau „Rooo-mâ-niiii-aaa!”. Totodată, am fost mândru să coordonez din partea Guvernului operațiunile EURO 2020, gândindu-mă că o fac pentru țara mea.

Reclamă 4 / 0/3

La Mulți Ani, România!„, a scris Gică Popescu pe rețelele de socializare.

Gică Hagi, mesaj de Ziua Națională

Unul dintre cei mai cunoscuți români, din lume, Gică Hagi, a avut și el un mesaj de Ziua Națională.

România suntem toți și fiecare dintre noi poate face ceva pentru a înălța drapelul cât mai sus pe culmile succesului, indiferent de domeniu.

La mulți ani, români!
La mulți ani, România! „, a fost și mesajul lui Hagi.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” Vezi toate știrile
Citește și