Închide meniul

Coşmar total pentru Dennis Man! Românul, făcut praf după o nouă evoluţie proastă în tricoul Parmei: „Doar s-a chinuit”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 2 decembrie 2021, 8:24

Reclamă
Coşmar total pentru Dennis Man! Românul, făcut praf după o nouă evoluţie proastă în tricoul Parmei: „Doar s-a chinuit

Sampdoria - Parma LIVE VIDEO, ora 21:30, exclusiv în AntenaPLAY

Profimediaimages

Dennis Man pare că nu mai are viaţă lungă în tricoul Parmei. Venit ca un salvator pe Ennio Tardini, internaţionalul român este foarte aproape de a fi vândut în această iarnă. Şi ultima evoluţie i-a adus o grămadă de critici.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man, făcut praf după o nouă evoluţie proastă în tricoul Parmei

Dennis Man a fost titular în partida Parma – Brescia, scor 0-1. Românul a fost scos de pe teren în minutul 60, după o nouă evoluţie foarte slabă, criticată de toată lumea. Italienii nu sunt deloc încântaţi de fostul jucător de la FCSB. A primit doar nota 5 de la publicaţia tuttomercatoweb. „Iachini l-a relansat ca titular după mai multe săptămâni în care a fost scos din joc. Apare foarte puţin: are o singură şansă, în care atinge poarta. Mişcarea lui însă a fost foarte ştearsă”, au fost cuvintele celor de la tuttomercatoweb.com.

Şi cei de la parmalive.com l-au criticat oe Dennis Man şi i-au dat tot nota 5. „Pus în noul rol de atacat secund, doar s-a chinuit să îşi găsească o poziţie. Singurul moment în care a apărut în meci a fost faza în care l-a scos de joc prin Cistana şi a şutat puternic, făcându-l pe Joronen să aibă o super intervenţie!”, spun italienii.

Valentin Mihăilă nu a prins lotul

Nici celălalt român din lotul Parmei, Valentin Mihăilă, nu o duce prea bine la Parma. Nici măcar nu a prins lotul pentru meciul cu Brescia pentru că este în continuare accidentat. Parma a început sezonul cu speranţa că va promova în Serie A, dar este acum la retrogradare. E abia pe locul 14, cu doar 18 puncte şi luptă să scape de retrogradarea în Serie C. Adversara, Brescia, e lider în Serie B, cu 30 de puncte.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) 15:34 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris 15:15 Neluţu Varga a anunţat că CFR Cluj are un nou preşedinte: „Va avea puteri depline!” Lovitură de proporţii dată de ardeleni 14:05 „Se face de râsul curcilor!” Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap” 13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 Vezi toate știrile
Citește și