Închide meniul

Veste importantă pentru Dennis Man! Ce a decis noul antrenor al Parmei. Meci crucial pentru echipa de pe Ennio Tardini

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 30 noiembrie 2021, 21:44

Veste importantă pentru Dennis Man! Ce a decis noul antrenor al Parmei. Meci crucial pentru echipa de pe Ennio Tardini

Dennis Man a marcat în Israel - România

Profimediaimages

Parma caută să iasă din criza de formă din acest sezon. L-a adus antrenor pe Giuseppe Iachini şi forţează o victorie în faţa unei candidate la promovarea în Serie A, Brescia. Dacă Dennis Man a fost inclus în lotul pentru meciul contra rândunelelor, celălalt român al Parmei, Valentin Mihăilă a rămas pe dinafară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Veste importantă pentru Dennis Man

Aşa cum s-a întâmplat şi în remiza de etapa trecută cu Como, Giuseppe Iachini nu l-a inclus în lot decât pe Dennis Man. Valentin Mihăilă nu are loc deocamdată nici pe banca de rezerve. Totul se întâmplă din cauza unei probleme medicală pe care Valentin Mihăilă a întâmpinat-o chiar înaintea meciului cu Como. Dennis Man, în schimb, este în lotul Parmei pentru jocul de la Brescia. Etapa trecută, mijlocașul de bandă a fost trecut pe foaia de joc, însă a rămas rezervă neutilizată.

Citește și:

Românii, trecuţi pe linie moartă

De altfel, cei doi internaţionali români nu erau nici în graţiile fostului antrenor, Enzo Maresca şi se pare că nici Giuseppe Iachini nu îi are la inimă. Statutul de rezervă neutilizată a devenit o obișnuință în cazul lui Dennis Man în ultimele cinci runde, când a jucat doar 10 minute, toate pe finalul jocului cu Cosenza, ultimul cu Enzo Maresca pe banca tehnică. Fără români, Parma e în criză mare de rezultate. Nu a mai câştigat de o lună, de pe 1 noiembrie, când o învingea pe Vicenza cu 1-0. Brescia este pe locul doi în Serie B, direct promovabil, cu 27 de puncte, doar două în spatele liderului Pisa, echipa la care joacă Marius Marin. Parma, în schimb, se află pe locul 14, cu doar 18 puncte.

 

 

Reclamă

 

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! Vezi toate știrile
Citește și