Închide meniul

Coşmarul continuă pentru Dennis Man: “Ce s-a întâmplat cu Man?”. Italienii nu mai au nicio explicaţie. Românul a fost uitat pe banca de rezerve şi de noul antrenor al Parmei

Gabriel Zamfirescu Publicat: 29 noiembrie 2021, 12:02

Coşmarul continuă pentru Dennis Man: “Ce s-a întâmplat cu Man?”. Italienii nu mai au nicio explicaţie. Românul a fost uitat pe banca de rezerve şi de noul antrenor al Parmei

Sampdoria - Parma LIVE VIDEO, ora 21:30, exclusiv în AntenaPLAY

Profimediaimages

  • Coşmarul continuă pentru Dennis Man
  • Italienii nu mai au nicio explicaţie

Dennis Man a ajuns rezervă de lux la Parma. Nici noul antrenor, Giuseppe Iachini pare că nu se bazează pe internaţionalul român, deşi se credea că îi va da încredere şi îl va reintroduce în echipă. Împotriva lui Como, Dennis Man a fost rezervă neutilizată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Coşmarul continuă pentru Dennis Man

Parma continuă să aibă mari probleme în Serie B. A făcut doar egal cu Como în deplasare, 1-1, iar italienii se întreabă deja ce se întâmplă cu Dennis Man. Pare a fi finalul în tricoul Parmei pentru român în această iarnă, întrucât nu este pe placul noului antrenor Giuseppe Iachini. Iachini a decis să nu mizeze pe Dennis Man și a introdus pe teren doi atacanți, Inglese și Brunetta. Inglese a egalat pentru Parma în minutul 85.

Valentin Mihăilă este accidentat și n-a fost în lotul Parmei pentru meciul de la Como. La finalul partidei, Giuseppe Iachini n-a făcut nicio referire la Dennis Man, iar presa din Italia este nedumerită în privința situației internaționalului român. “Ce s-a întâmplat cu Man?”, a scris parmalive.com, iar tuttomercatoweb.com l-a criticat pe român. “De la Man cel ilustru la Man care nu mai prinde echipa. Așteptările cresc pentru noua echipă a lui Iachini”, spun italienii.

Reclamă
Citește și:

Galatasaray îl vrea pe Dennis Man

Cel mai bine cotat jucător al Parmei, Dennis Man are varianta de a pleca în Turcia în următoarea perioadă de mercato. Este dorit la Galatasaray de Fatih Terim şi ar face echipă acolo cu alţi doi români, Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău.

“Trebuie să mă gândesc la toți jucătorii, iar Dennis Man face parte din echipă. Are calități excelente, iar eu am fost adus pentru a scoate maximum de la jucători, în toate privințele: tactic, caracter, participare, importanță. Lucrez cu Dennis la fel cum o fac și cu ceilalți jucători. Încerc să-l fac să redevină un jucător util cauzei noastre.

Reclamă

Sunt jucători care au avantaj din acest punct de vedere și sunt jucători care au rămas în urmă. Trebuie să-i aduc pe toți la același nivel de implicare. Apoi vom vedea dacă vor înțelege ce trebuie să facă, dar acesta este un discurs care se aplică tuturor jucătorilor. Dennis va urma aceeași cale precum ceilalți”, a spus Giuseppe Iachini când a fost instalat antrenor la echipa de pe Ennio Tardini.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:57 „Nu aş face-o pentru nimic în lume!” Primul refuz după ce Rapid a pierdut al 4-lea meci din playoff 8:49 Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!” 8:29 „I se umflă vena la gât când pierde!” Carlos Martinez, dezvăluiri despre Simona Halep: „Poate câştiga Roland Garros!” 8:22 Ilie Dumitrescu i-a propus doi antrenori lui Dan Șucu, pentru a scoate Rapidul din criză. Ar fi o lovitură de proporții! 7:56 Programul complet al semifinalelor Ligii Campionilor Asiei. Toate meciurile sunt exclusiv în AntenaPLAY 15
apr.
23:55
Cristiano Bergodi, criză de nervi după Rapid – Sepsi 0-1! Întrebarea care l-a scos din minţi: „Nu mă înveţi tu fotbal!”
15
apr.
23:29
Dan Şucu a anunţat o decizie radicală la Rapid după a patra înfrângere la rând în play-off a giuleştenilor!
15
apr.
23:17
Cristiano Bergodi, anunţ despre plecarea de la Rapid, după înfrângerea cu Sepsi: „Cel mai greu moment!”
15
apr.
23:16
Reacţia lui Paul Iacob, după ce suporterii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi: „Noi suntem principalii responsabili”!
15
apr.
22:52
Reacţia lui Marius Ştefănescu după ce a fost înjurat de fanii Rapidului! Mesajul către suporterii giuleşteni
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă, după Parma - Spezia 2-0
AntenaPLAY • 13 apr., 19:31
Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă, după Parma – Spezia 2-0! Specialiștii au dat verdictul
Parma - Spezia 2-0 a fost în AntenaPLAY
AntenaPLAY • 13 apr., 19:17
Parma – Spezia 2-0 a fost în AntenaPLAY. Echipa românilor Man şi Mihăilă s-a distanţat la 5 puncte de locul 2 în Serie B!
Valentin Mihăilă, lovit de un adversar la marginea careului Speziei!
AntenaPLAY • 13 apr., 18:26
Valentin Mihăilă, lovit de un adversar la marginea careului Speziei! Arbitrul nu a dictat nimic, deşi românului îi curgea sânge!
Victor Becali, anunțul momentului despre transferul lui Dennis Man în Bundesliga, la Borussia Dortmund
AntenaPLAY • 13 apr., 16:46
„Borussia Dortmund e interesată!” Victor Becali, anunțul momentului despre transferul lui Dennis Man în Bundesliga
Victor Becali l-a auzit pe Marcel Răducanu vorbind despre transferul lui Dennis Man şi a răbufnit
Serie B • 13 apr., 13:18
Victor Becali l-a auzit pe Marcel Răducanu vorbind despre transferul lui Dennis Man şi a răbufnit: „În ce calitate confirmă?”