Închide meniul

Ce se întâmplă cu Ianis Stoica, aflat în centrul unui scandal uriaș

Antena Sport Publicat: 2 decembrie 2021, 8:30

Reclamă
Ce se întâmplă cu Ianis Stoica, aflat în centrul unui scandal uriaș

Ce se întâmplă cu Ianis Stoica

Hepta

La fel ca în cazul lui Dennis Man, firma fraților Becali vrea să intermedieze eventuala mutare a lui Stoica și să o sară din schemă pe Prodan. Mihai Stoica susține însă că jucătorul nu resimte nicio presiune din afara terenului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica: ”Ianis Stoica nu are nicio problemă, indiferent de ce se spune despre el”

„Dacă din 1000 de jucători, 999 ar fi afectaţi de aşa ceva, el ar fi al 1000-lea. Nu are nicio problemă, indiferent de ce se spune despre el. Nu e genul lui Budescu, dar nu are nicio presiune.

Dacă Octavian Popescu e mai sensibil, Ianis nu are probleme. Pe noi nu ne interesează ce jucători semnează impresarii. E problema jucătorului cu contractul lui de muncă la clubul la care va fi transferat.

Cât e la noi, nu are nevoie de agent. Tuturor le spun despre Tătăruşanu, care nu a avut agent şi a ajuns la Fiorentina. Nici nu vorbesc cu Ianis, nici cu Pompiliu. Problema noastră e strict să joace şi să marcheze”, a spus Mihai Stoica, citat de telekomsport.ro.

FCSB vrea 50 de milioane de euro pentru atacant

După ce a spus că vrea 10 milioane de euro pentru atacant, Gigi Becali a mărit pretenţiile. ”Eu propun ca Ianis Stoica să mai rămână încă trei ani la FCSB, să iau 50 de milioane pe el. El, la 22-23 de ani, e copt. El e foarte bine făcut, e puternic, la 18 ani, la 21 de ani…”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Reclamă
Reclamă

Britanicii sunt impresionaţi şi de cifrele lui Ianis Stoica. Atacantul are patru goluri și două pase de gol în 13 partide, ceea ce înseamnă o medie de un gol sau pasă de gol la fiecare 125 de minute. Englezii sunt de părere că Ianis Stoica devine rapid un jucător mult prea bun pentru FCSB.

Presa britanică spune că Liverpool poate sta în calea lui Arsenal şi l-ar putea deturna pe Ianis Stoica spre Anfield. Formația lui Jurgen Klopp urmărește cu atenție întreaga piață de transferuri și nu este exclus să intre curând în cursa pentru jucătorul de la FCSB, comparat de britanici cu starul francez al celor de la Paris Saint-Germain, Kylian Mbappe, anunţă liverpool.com.

Reclamă
Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34 29 sept.

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21 29 sept.

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01 29 sept.

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 5 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League 6 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru
Citește și