Închide meniul

Ce se întâmplă cu Ianis Stoica, aflat în centrul unui scandal uriaș

Antena Sport Publicat: 2 decembrie 2021, 8:30

Reclamă
Ce se întâmplă cu Ianis Stoica, aflat în centrul unui scandal uriaș

Ce se întâmplă cu Ianis Stoica

Hepta

La fel ca în cazul lui Dennis Man, firma fraților Becali vrea să intermedieze eventuala mutare a lui Stoica și să o sară din schemă pe Prodan. Mihai Stoica susține însă că jucătorul nu resimte nicio presiune din afara terenului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica: ”Ianis Stoica nu are nicio problemă, indiferent de ce se spune despre el”

„Dacă din 1000 de jucători, 999 ar fi afectaţi de aşa ceva, el ar fi al 1000-lea. Nu are nicio problemă, indiferent de ce se spune despre el. Nu e genul lui Budescu, dar nu are nicio presiune.

Dacă Octavian Popescu e mai sensibil, Ianis nu are probleme. Pe noi nu ne interesează ce jucători semnează impresarii. E problema jucătorului cu contractul lui de muncă la clubul la care va fi transferat.

Cât e la noi, nu are nevoie de agent. Tuturor le spun despre Tătăruşanu, care nu a avut agent şi a ajuns la Fiorentina. Nici nu vorbesc cu Ianis, nici cu Pompiliu. Problema noastră e strict să joace şi să marcheze”, a spus Mihai Stoica, citat de telekomsport.ro.

FCSB vrea 50 de milioane de euro pentru atacant

După ce a spus că vrea 10 milioane de euro pentru atacant, Gigi Becali a mărit pretenţiile. ”Eu propun ca Ianis Stoica să mai rămână încă trei ani la FCSB, să iau 50 de milioane pe el. El, la 22-23 de ani, e copt. El e foarte bine făcut, e puternic, la 18 ani, la 21 de ani…”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Reclamă
Reclamă

Britanicii sunt impresionaţi şi de cifrele lui Ianis Stoica. Atacantul are patru goluri și două pase de gol în 13 partide, ceea ce înseamnă o medie de un gol sau pasă de gol la fiecare 125 de minute. Englezii sunt de părere că Ianis Stoica devine rapid un jucător mult prea bun pentru FCSB.

Presa britanică spune că Liverpool poate sta în calea lui Arsenal şi l-ar putea deturna pe Ianis Stoica spre Anfield. Formația lui Jurgen Klopp urmărește cu atenție întreaga piață de transferuri și nu este exclus să intre curând în cursa pentru jucătorul de la FCSB, comparat de britanici cu starul francez al celor de la Paris Saint-Germain, Kylian Mbappe, anunţă liverpool.com.

Reclamă
Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:32

Wojciech Szczesny l-a sunat pe Robert Lewandowski, înainte să accepte oferta de la Barcelona! Anunţul presei din Spania

18:30

Ciprian Marica a distrus campania de transferuri făcută de Gigi Becali: „Haotică. Se luptă să prindă play-off-ul”

18:14

Derrick Rose s-a retras din baschet! „Mulţumesc, prima mea iubire”

17:55

Andrea Compagno a dat cărţile pe faţă despre relaţia cu Gigi Becali, după plecarea de la FCSB: „Asta am făcut când am plecat!”

17:53

„A fost absolut groaznic” Presa scoţiană l-a făcut praf pe Ianis Hagi! Verdict teribil despre viitorul jucătorului la Rangers

17:46

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 septembrie

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și