Închide meniul

Gigi Becali, făcut praf de un fost antrenor de la FCSB! Greşeala imensă a patronului vicecampioanei: „I-a îndepărtat şi mai tare de echipă”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 2 decembrie 2021, 12:14

Reclamă
Gigi Becali, făcut praf de un fost antrenor de la FCSB! Greşeala imensă a patronului vicecampioanei: „I-a îndepărtat şi mai tare de echipă

Gigi Becali s-a dezlănţuit la adresa lui Budescu

Profimedia

Ilie Stan s-a decis să rupă tăcerea şi să spună ce i s-a întâmplat atunci când a fost antrenor la FCSB. Antrenorul a dezvăluit cum l-a înfruntat pe patron şi cum voia Gigi Becali să îi comande tactica la echipă. Şase luni a fost Ilie Stan antrenor la FCSB, apoi a decis să plece din cauza imixtiunilor patronului în tactica actualei vicecampioane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, făcut praf de un fost antrenor de la FCSB

„Am avut o discuție cu el la palat. Mi-a spus: «Băi tată, eu nu mai vreau să jucăm 4-4-2, hai să jucăm 4-3-3!». I-am zis: «Băi Gigi, vino să-ți arăt ceva!». I-am spus că sistemul schimbă dinamica jocului, asta e impresia mea. Printr-o mobilitatea bună în teren, poți crea mai multe sisteme. I-am spus lui Gigi: «Pe fundașul ăsta dreapta, în momentul în care primește mingea, cine trebuie să-l blocheze?». S-a uitat el așa și pe urmă zice: «Gata, tată, hai, lasă, am zis și eu așa». A luat hârtia și a rupt-o”, a dezvăluit Ilie Stan, conform gsp.ro.

După ce Ilie Stan a fost îndepărtat de la echipă, Gigi Becali a impus modulul 4-3-3, pe care îl folosește și în prezent, sub comanda lui Toni Petrea. Ultimele performanţe ale echipei, cu Laurenţiu Reghecampf și Costel Gâlcă antrenori, au fost obținute într-un sistem de joc 4-2-3-1. Atunci, FCSB a câştigat campionatul de fiecare dată.

Ilie Stan, noi critici la adresa patronului FCSB

Ilie Stan nu s-a oprit aici. Spune că îndepărtarea de la echipă a lui Edi Iordănescu a fost o greşeală imensă comisă de către Gigi Becali. Patronul a intrat acum într-un război şi cu suporterii de la Peluza Nord. „Cred că Gigi a greșit foarte mult din punct de vedere al suporterilor. I-a îndepărtat și mai tare de lângă echipă. Aici e singura greșeală pe care a făcut-o: l-a demis pe Edi și nu s-a așteptat la o asemenea reacție din partea suporterilor. Dar sunt banii lui, el decide ce se întâmplă cu banii lui”, a mai spus Ilie Stan, conform sursei citate.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:29 Ovidiu Ionescu – Wang Chuqin LIVE VIDEO (13:35, AntenaPLAY). Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” Vezi toate știrile
Citește și