Închide meniul

Gigi Becali, făcut praf de un fost antrenor de la FCSB! Greşeala imensă a patronului vicecampioanei: „I-a îndepărtat şi mai tare de echipă”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 2 decembrie 2021, 12:14

Gigi Becali, făcut praf de un fost antrenor de la FCSB! Greşeala imensă a patronului vicecampioanei: „I-a îndepărtat şi mai tare de echipă

Gigi Becali s-a dezlănţuit la adresa lui Budescu

Profimedia

Ilie Stan s-a decis să rupă tăcerea şi să spună ce i s-a întâmplat atunci când a fost antrenor la FCSB. Antrenorul a dezvăluit cum l-a înfruntat pe patron şi cum voia Gigi Becali să îi comande tactica la echipă. Şase luni a fost Ilie Stan antrenor la FCSB, apoi a decis să plece din cauza imixtiunilor patronului în tactica actualei vicecampioane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, făcut praf de un fost antrenor de la FCSB

„Am avut o discuție cu el la palat. Mi-a spus: «Băi tată, eu nu mai vreau să jucăm 4-4-2, hai să jucăm 4-3-3!». I-am zis: «Băi Gigi, vino să-ți arăt ceva!». I-am spus că sistemul schimbă dinamica jocului, asta e impresia mea. Printr-o mobilitatea bună în teren, poți crea mai multe sisteme. I-am spus lui Gigi: «Pe fundașul ăsta dreapta, în momentul în care primește mingea, cine trebuie să-l blocheze?». S-a uitat el așa și pe urmă zice: «Gata, tată, hai, lasă, am zis și eu așa». A luat hârtia și a rupt-o”, a dezvăluit Ilie Stan, conform gsp.ro.

După ce Ilie Stan a fost îndepărtat de la echipă, Gigi Becali a impus modulul 4-3-3, pe care îl folosește și în prezent, sub comanda lui Toni Petrea. Ultimele performanţe ale echipei, cu Laurenţiu Reghecampf și Costel Gâlcă antrenori, au fost obținute într-un sistem de joc 4-2-3-1. Atunci, FCSB a câştigat campionatul de fiecare dată.

Citește și:

Ilie Stan, noi critici la adresa patronului FCSB

Ilie Stan nu s-a oprit aici. Spune că îndepărtarea de la echipă a lui Edi Iordănescu a fost o greşeală imensă comisă de către Gigi Becali. Patronul a intrat acum într-un război şi cu suporterii de la Peluza Nord. „Cred că Gigi a greșit foarte mult din punct de vedere al suporterilor. I-a îndepărtat și mai tare de lângă echipă. Aici e singura greșeală pe care a făcut-o: l-a demis pe Edi și nu s-a așteptat la o asemenea reacție din partea suporterilor. Dar sunt banii lui, el decide ce se întâmplă cu banii lui”, a mai spus Ilie Stan, conform sursei citate.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și