Închide meniul

Mihai Stoica l-a dat de gol pe Gigi Becali! Jucătorul dat afară de patron pe care l-a regretat: „Nu poţi să-l condamni”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 2 decembrie 2021, 13:10

Reclamă
Mihai Stoica l-a dat de gol pe Gigi Becali! Jucătorul dat afară de patron pe care l-a regretat: „Nu poţi să-l condamni

Mihai Stoica e managerul general de la FCSB

Mihai Stoica, manager general FCSB, într-o conferință de presă / Antena Sport

Mihai Stoica a rămas impresionat de fostul mijlocaş al celor de la FCSB, Filipe Teixeira, care s-a retras din fotbal în 2019, chiar de la actuala vicecampioană. Stoica şi-ar fi dorit ca portughezul să rămână, dar Gigi Becali nu i-a mai prelungit contractul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica l-a dat de gol pe Gigi Becali

Filipe Teixeira a fost unul dintre cei mai valoroşi jucători străini care au trecut prin campionatul României. Era foarte atent la pregătire, dar şi la alimentaţie. Datorită acestui regim, Filipe Teixeira a jucat până la aproape 40 de ani. Mihai Stoica spune că l-ar fi dorit încă un an pe Filipe Teixeira la FCSB şi chiar i-a făcut o propunere. Ulterior, şi l-ar fi dorit în cadrul clubului. Gigi Becali nu a fost însă de acord.

”Eu am propus să mai stea un an, dar… El ar mai fi vrut, dar nu a vrut Gigi atunci. Pâna la urmă, nu poţi să-l condamni nici pe Gigi, avea totuşi… făcea 40 de ani Mi-ar fi plăcut să fi rămas în club, era al nostru. Parcă jucase toată viaţa la noi”, a declarat Mihai Stoica, anunţă telekomsport.ro.

Filipe Teixeira, carieră importantă

Format de Felgueiras, Filipe Teixeira a fost unul dintre cei mai importanţi jucători care au ajuns în Liga 1. Prima echipă la care a evoluat în România a fost FC Braşov, dar până să ajungă la noi a evoluat pentru Istres, PSG, Leira, Coimbra, West Bromwich, Barnsley şi Metalurg Doneţk. A câştigat Cupa Franţei cu PSG şi în palmares mai are un titlu şi două Supercupe cu Astra. În România a mai jucat pentru Rapid, Petrolul, Astra şi ultima echipă din carieră a fost FCSB, de unde s-a şi retras, în vara lui 2019.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 15:15 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami! Max Verstappen, în pole position în cursa de sprint 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment Vezi toate știrile
Citește și