Închide meniul

Mihai Stoica l-a dat de gol pe Gigi Becali! Jucătorul dat afară de patron pe care l-a regretat: „Nu poţi să-l condamni”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 2 decembrie 2021, 13:10

Mihai Stoica l-a dat de gol pe Gigi Becali! Jucătorul dat afară de patron pe care l-a regretat: „Nu poţi să-l condamni

Mihai Stoica e managerul general de la FCSB

Mihai Stoica, manager general FCSB, într-o conferință de presă / Antena Sport

Mihai Stoica a rămas impresionat de fostul mijlocaş al celor de la FCSB, Filipe Teixeira, care s-a retras din fotbal în 2019, chiar de la actuala vicecampioană. Stoica şi-ar fi dorit ca portughezul să rămână, dar Gigi Becali nu i-a mai prelungit contractul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica l-a dat de gol pe Gigi Becali

Filipe Teixeira a fost unul dintre cei mai valoroşi jucători străini care au trecut prin campionatul României. Era foarte atent la pregătire, dar şi la alimentaţie. Datorită acestui regim, Filipe Teixeira a jucat până la aproape 40 de ani. Mihai Stoica spune că l-ar fi dorit încă un an pe Filipe Teixeira la FCSB şi chiar i-a făcut o propunere. Ulterior, şi l-ar fi dorit în cadrul clubului. Gigi Becali nu a fost însă de acord.

”Eu am propus să mai stea un an, dar… El ar mai fi vrut, dar nu a vrut Gigi atunci. Pâna la urmă, nu poţi să-l condamni nici pe Gigi, avea totuşi… făcea 40 de ani Mi-ar fi plăcut să fi rămas în club, era al nostru. Parcă jucase toată viaţa la noi”, a declarat Mihai Stoica, anunţă telekomsport.ro.

Citește și:

Filipe Teixeira, carieră importantă

Format de Felgueiras, Filipe Teixeira a fost unul dintre cei mai importanţi jucători care au ajuns în Liga 1. Prima echipă la care a evoluat în România a fost FC Braşov, dar până să ajungă la noi a evoluat pentru Istres, PSG, Leira, Coimbra, West Bromwich, Barnsley şi Metalurg Doneţk. A câştigat Cupa Franţei cu PSG şi în palmares mai are un titlu şi două Supercupe cu Astra. În România a mai jucat pentru Rapid, Petrolul, Astra şi ultima echipă din carieră a fost FCSB, de unde s-a şi retras, în vara lui 2019.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și