Închide meniul

Mihai Stoica l-a dat de gol pe Gigi Becali! Jucătorul dat afară de patron pe care l-a regretat: „Nu poţi să-l condamni”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 2 decembrie 2021, 13:10

Reclamă
Mihai Stoica l-a dat de gol pe Gigi Becali! Jucătorul dat afară de patron pe care l-a regretat: „Nu poţi să-l condamni

Mihai Stoica e managerul general de la FCSB

Mihai Stoica, manager general FCSB, într-o conferință de presă / Antena Sport

Mihai Stoica a rămas impresionat de fostul mijlocaş al celor de la FCSB, Filipe Teixeira, care s-a retras din fotbal în 2019, chiar de la actuala vicecampioană. Stoica şi-ar fi dorit ca portughezul să rămână, dar Gigi Becali nu i-a mai prelungit contractul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica l-a dat de gol pe Gigi Becali

Filipe Teixeira a fost unul dintre cei mai valoroşi jucători străini care au trecut prin campionatul României. Era foarte atent la pregătire, dar şi la alimentaţie. Datorită acestui regim, Filipe Teixeira a jucat până la aproape 40 de ani. Mihai Stoica spune că l-ar fi dorit încă un an pe Filipe Teixeira la FCSB şi chiar i-a făcut o propunere. Ulterior, şi l-ar fi dorit în cadrul clubului. Gigi Becali nu a fost însă de acord.

”Eu am propus să mai stea un an, dar… El ar mai fi vrut, dar nu a vrut Gigi atunci. Pâna la urmă, nu poţi să-l condamni nici pe Gigi, avea totuşi… făcea 40 de ani Mi-ar fi plăcut să fi rămas în club, era al nostru. Parcă jucase toată viaţa la noi”, a declarat Mihai Stoica, anunţă telekomsport.ro.

Filipe Teixeira, carieră importantă

Format de Felgueiras, Filipe Teixeira a fost unul dintre cei mai importanţi jucători care au ajuns în Liga 1. Prima echipă la care a evoluat în România a fost FC Braşov, dar până să ajungă la noi a evoluat pentru Istres, PSG, Leira, Coimbra, West Bromwich, Barnsley şi Metalurg Doneţk. A câştigat Cupa Franţei cu PSG şi în palmares mai are un titlu şi două Supercupe cu Astra. În România a mai jucat pentru Rapid, Petrolul, Astra şi ultima echipă din carieră a fost FCSB, de unde s-a şi retras, în vara lui 2019.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
10:47

George Puşcaş, aproape de un transfer după ce a jucat 48 de minute la EURO 2024: „Negocierile sunt în desfăşurare!”

10:45

VIDEOCharlie Wurz, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 3 din Austria! Calificările sunt LIVE în AntenaPLAY (15:00)

10:15

Uruguay a făcut spectacol la Copa America! SUA, înfrângere surprinzătoare cu Panama

10:00

Gestul incredibil făcut de Gică Hagi în avion, lângă un medic din România: „Numai aşa poţi să fii cel mai bun!”

9:47

Olandezii, daţi pe spate de un jucător al României, înaintea meciului din optimi: „Senzaţia Campionatului European”

9:37

Moment istoric în NBA! Lebron James a devenit coleg cu fiul său la Los Angeles Lakers şi pot juca împreună sezonul viitor

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și