Închide meniul

Prima reacţie a lui Dan Petrescu după ce ar fi acceptat să devină selecţionerul României. „Au venit la Cluj cei de la Federaţie”. Data la care va face anunţul final!

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 decembrie 2021, 18:20

Reclamă
Prima reacţie a lui Dan Petrescu după ce ar fi acceptat să devină selecţionerul României. „Au venit la Cluj cei de la Federaţie. Data la care va face anunţul final!

Dan Petrescu mai primește doi jucători la CFR Cluj

AS.ro

„Bursucul” a cerut timp de gândire şi i-a anunţat pe conducătorii Federaţiei când le va da răspunsul final. Dan Petrescu vrea să încheie anul pe banca liderului Ligii 1 şi va anunţa oficial dacă vine la naţională pe 19 decembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu, prima reacţie după ce i-a fost propus postul de selecţioner

Au venit la Cluj cei de la Federație. Am discutat cu ei, dar le voi da un răspuns după meciul cu FC Argeș, care va închide anul pentru CFR. Înainte trebuie să discut și cu patronul echipei„, a declarat Dan Petrescu pentru gsp.ro.

CFR Cluj mai are de disputat cinci meciuri până la finalul acestui an. Se va duela în Liga 1 cu Chindia, CS Mioveni, Farul şi FC Argeş. La acestea se adaugă confruntarea din Conference League, cu Jablonec.

Conducătorii Federaţiei trebuie să se înţeleagă cu Neluţu Varga pentru a-l numi pe Dan Petrescu selecţionerul României. Antrenorul are o clauză de reziliere de 600.000 de euro.

Dan Petrescu ar putea prelua naţionala chiar de ziua lui, pe 22 decembrie. Este cadoul perfect pe care şi-l poate face în momentul în care va împlini 54 de ani.

Reclamă

Despre acest subiect aș vrea să spun că nu m-a căutat nimeni și că nu m-am întâlnit cu nimeni de la Federație. Punct! Am fot clar. Nici conducerea nu mi-a transmis nimic”, spunea Petrescu, înaintea meciului cu Academica Clinceni, 2-0.

Dan Petrescu a câştigat patru titluri în România cu CFR Cluj. A făcut-o campioană şi pe Unirea Urziceni, în 2009. Din postura de jucător al Generaţiei de Aur, Petrescu a înscris 12 goluri în 95 de selecţii.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:23 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” Vezi toate știrile
Citește și