Închide meniul

Final de negocieri între Dan Petrescu şi Răzvan Burleanu. Antrenorul lui CFR Cluj a acceptat să devină selecţionerul României! Când ar putea semna cu FRF

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 decembrie 2021, 17:49

Final de negocieri între Dan Petrescu şi Răzvan Burleanu. Antrenorul lui CFR Cluj a acceptat să devină selecţionerul României! Când ar putea semna cu FRF

Dan Petrescu ar urma să fie noul selecţioner al României

Profimediaimages

Potrivit sport.ro, Dan Petrescu ar putea prelua naţionala chiar de ziua lui, pe 22 decembrie. Este cadoul perfect pe care şi-l poate face în momentul în care va împlini 54 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a acceptat să devină selecţionerul României

Dan Petrescu a cerut totuşi câteva zile de gândire, dar este dispus să bată palma cu Burleanu şi Stoichiţă. Conducătorii Federaţiei trebuie să se înţeleagă cu Neluţu Varga pentru a-l numi pe Dan Petrescu selecţionerul României. Antrenorul are o clauză de reziliere de 600.000 de euro. Mai are contract cu liderul Ligii 1 până în 2024.

Despre acest subiect aș vrea să spun că nu m-a căutat nimeni și că nu m-am întâlnit cu nimeni de la Federație. Punct! Am fost clar. Nici conducerea nu mi-a transmis nimic”, spunea Petrescu, înaintea meciului cu Academica Clinceni, 2-0.

Citește și:

Conducerea campioanei CFR Cluj, anunţ incredibil despre Dan Petrescu

Dan Petrescu pare că are parte de înţelegere din partea ardelenilor. Asta dacă ţinem cont de declaraţiile făcute recent de Cristi Balaj.

Trebuie să recunosc, Dan Petrescu merită să fie la națională, este un antrenor valoros. Știu că își dorește, dar trebuie respectate regulamentele. Dan Petrescu este sub contract cu noi, nu a fost contactat de nimeni, este interzis să fie contactat un antrenor sau jucător, aflați sub contract. Este normal să fie pe lista Federației, este un antrenor valoros, dar eu i-am zis că am venit la CFR și pentru el, vom sta împreună doi ani jumătate”, a declarat Cristi Balaj pentru playsport.ro.

Reclamă

Iniţial, FRF a avut o listă cu 12 posibili viitori selecţioneri. Dintre cei 12 antrenori, doi au refuzat, însă, deja oferta, Gheorghe Hagi și Răzvan Lucescu. De asemenea, Cosmin Olăroiu este greu de crezut că va accepta o eventuală propunere, având în vedere că a semnat de curând un contract al Al-Sharjah, grupare din Emiratele Arabe Unite.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 0-0. Ocazie uriaşă ratată de Octavian Popescu în primul minut 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă Vezi toate știrile
Citește și