Închide meniul

Prima reacţie a lui Dan Petrescu după ce ar fi acceptat să devină selecţionerul României. „Au venit la Cluj cei de la Federaţie”. Data la care va face anunţul final!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 decembrie 2021, 18:20

Prima reacţie a lui Dan Petrescu după ce ar fi acceptat să devină selecţionerul României. „Au venit la Cluj cei de la Federaţie. Data la care va face anunţul final!

Dan Petrescu mai primește doi jucători la CFR Cluj

AS.ro

„Bursucul” a cerut timp de gândire şi i-a anunţat pe conducătorii Federaţiei când le va da răspunsul final. Dan Petrescu vrea să încheie anul pe banca liderului Ligii 1 şi va anunţa oficial dacă vine la naţională pe 19 decembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu, prima reacţie după ce i-a fost propus postul de selecţioner

Au venit la Cluj cei de la Federație. Am discutat cu ei, dar le voi da un răspuns după meciul cu FC Argeș, care va închide anul pentru CFR. Înainte trebuie să discut și cu patronul echipei„, a declarat Dan Petrescu pentru gsp.ro.

CFR Cluj mai are de disputat cinci meciuri până la finalul acestui an. Se va duela în Liga 1 cu Chindia, CS Mioveni, Farul şi FC Argeş. La acestea se adaugă confruntarea din Conference League, cu Jablonec.

Citește și:

Conducătorii Federaţiei trebuie să se înţeleagă cu Neluţu Varga pentru a-l numi pe Dan Petrescu selecţionerul României. Antrenorul are o clauză de reziliere de 600.000 de euro.

Dan Petrescu ar putea prelua naţionala chiar de ziua lui, pe 22 decembrie. Este cadoul perfect pe care şi-l poate face în momentul în care va împlini 54 de ani.

Reclamă

Despre acest subiect aș vrea să spun că nu m-a căutat nimeni și că nu m-am întâlnit cu nimeni de la Federație. Punct! Am fot clar. Nici conducerea nu mi-a transmis nimic”, spunea Petrescu, înaintea meciului cu Academica Clinceni, 2-0.

Dan Petrescu a câştigat patru titluri în România cu CFR Cluj. A făcut-o campioană şi pe Unirea Urziceni, în 2009. Din postura de jucător al Generaţiei de Aur, Petrescu a înscris 12 goluri în 95 de selecţii.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Dan Petrescu a recunoscut negocierile cu Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă
  • Când va anunţa dacă va accepta postul de selecţioner al României

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și