Închide meniul

Dan Petrescu ar refuza echipa naţională! Motivele pentru care FRF ar trebui să caute alt selecţioner: „E gata şi cariera lui”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 3 decembrie 2021, 8:16

Reclamă
Dan Petrescu ar refuza echipa naţională! Motivele pentru care FRF ar trebui să caute alt selecţioner: „E gata şi cariera lui

CFR Cluj are probleme cu banii

Profimedia

Fostul şef al LPF, Dumitru Dragomir, e convins că Dan Petrescu va refuza echipa naţională. Antrenorul celor de la CFR Cluj ar urma să se alăture lui Gică Hagi şi Răzvan Lucescu, toţi refuzând să preia echipa naţională de la Mirel Rădoi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu va refuza echipa naţională

Răzvan Burleanu spera să-l convingă pe antrenorul campioanei să vină la echipa naţională, da Mitică Dragomir nu îi dă nicio şansă. Cel puţin nu în următorul an. Dragomir spune că lotul de jucători îl va face pe Dan Petrescu să refuze. Mai mult, Dumitru Dragomir este convins că Dan Petrescu este un antrenor prea scump pentru Federația Română de Fotbal.

„Eu simt că nu se face. Și eu mi-aș dori să îl văd la echipa națională. Nu cred că Dan Petrescu se duce. Poate peste un an sau doi, când se mai coc fotbaliștii lui Hagi, ăștia pe care i-a promovat, sau cei de la Steaua (n.r. FCSB), atunci da. Dacă se duce acum și începe o campanie fără rezultate, gata e și cariera lui, fiindcă e tânăr Dan Petrescu. Mai are cam 15-20 de ani. E antrenor scump. La Federație, nu cred că poate câștiga mai mult de 300 de mii de euro pe an”, a spus Dumitru Dragomir, conform prosport.ro.

Răzvan Burleanu a avut parte de refuzuri pe bandă rulantă

Şeful FRF a avut parte până acum de refuzuri pe bandă rulantă. I-a ofertat pentru a veni pe banca tricolorilor pe Gică Hagi, Răzvan Lucescu şi i-a oferit posibilitatea lui Mirel Rădoi să rămână selecţioner. Toţi au refuzat şi dacă o va face şi Dan Petrescu cei de la FRF vor trebui să aleagă între Adrian Mutu, Ladislau Boloni, Edi Iordănescu sau Adrian Ursea, antrenori liberi de contract în acest moment.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și