Închide meniul

Edi Iordănescu, dorit în Ligue 1! E aşteptat pentru duelurile de foc cu PSG, Lyon şi Marseille. Antrenorul se luptă cu Adrian Ursea pentru post

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 8 iunie 2021, 18:05

Edi Iordănescu, dorit în Ligue 1! E aşteptat pentru duelurile de foc cu PSG, Lyon şi Marseille. Antrenorul se luptă cu Adrian Ursea pentru post

Edi Iordănescu, noul selecționer al României

Hepta

Edi Iordănescu, dorit în Ligue 1. Antrenorul care a cucerit titlul în Liga 1 cu CFR Cluj poate avea dueluri de foc cu giganţii Franţei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu, dorit în Ligue 1! La ce echipă poate ajunge

PSG, Lyon, Marseille şi Monaco. Aceştia sunt doar patru dintre posibilii viitori adversari ai lui Iordănescu. Antrenorul e dorit de Stade Brestois 29, grupare care s-a salvat în ultima etapă de la retrogradare, scrie playsport.ro.

Iordănescu se luptă pentru post cu Adrian Ursea, fostul tehnician al lui Nice. Acesta i-a transformat total pe „les aiglons”, care au terminat pe locul 9 în Franţa. Demiterea lui a venit din cauza lui Christophe Galtier, omul care a făcut-o pe Lille campioană.

Citește și:

Edi Iordănescu pleacă de la CFR Cluj! Antrenorul şi-a anunţat despărţirea de campioana României: „Nu plec pentru bani!”

Edi Iordănescu pleacă de la CFR Cluj. Antrenorul şi-a anunţat despărţirea de campioana României prin intermediul unui mesaj pe reţelele de socializare.

Cu Edi Iordănescu pe bancă, CFR Cluj a câştigat al 7-lea titlu de campioană şi al 4-lea la rând. Iordănescu a adunat 20 de victorii în 29 de meciuri şi a cucerit primul titlu din carieră.

Reclamă

„Fiecare în parte va rămâne în sufletul meu. Mulţumesc preşedintelui, care a crezut necondiţionat în mine şi a fost mereu un factor major de echilibru, patronului, care ştiu ce eforturi face pentru echipă şi cât suflet pune şi întregii conduceri.

Mulţumesc suporterilor pentru momentele speciale de la ultimul joc şi pentru dragostea lor pentru echipă şi nu în ultimul rând staff-ului tehnic care a fost la nivel înalt, staff-ului medical şi tuturor celor implicaţi în activitatea zilnică a echipei!! Sunt mândru că am reprezentat Clujul şi clujenii!! HAI CFR, CAMPIOANA ROMÂNIEI!!

PS – Nu am venit pentru bani la CFR şi nu plec pentru bani. Nu am un acord dat în altă parte şi nu ştiu ce o să-mi ofere viitorul. Am refuzat orice fel de contact până în acest moment şi prioritate a avut mereu CFR, doar că uneori în viaţă, chiar dacă există o dorinţă comună, există riscul să nu găseşti calea comună!!”, a scris Edi Iordănescu pe Facebook.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Edi Iordănescu, dorit în Ligue 1
  • Antrenorul se luptă cu Adrian Ursea pentru post

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:57 VIDEOBari – Pisa 1-1, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! A fost spectacol în Serie B 16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:45 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 16:34 VIDEOWatford – Hull (17:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” Vezi toate știrile
Citește și