Închide meniul

Răzvan Burleanu, ofertă de nerefuzat pentru Dan Petrescu. „Nu ne plângem de situaţia economică a Federaţiei”. Asigurările primite de antrenorul lui CFR Cluj de la oficialii FRF!

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 decembrie 2021, 23:54

Răzvan Burleanu, ofertă de nerefuzat pentru Dan Petrescu. „Nu ne plângem de situaţia economică a Federaţiei. Asigurările primite de antrenorul lui CFR Cluj de la oficialii FRF!

Sepsi - CFR Cluj LIVE SCORE

Profimediaimages

  • Dan Petrescu, pe punctul de a deveni selecţionerul României
  • Ce a spus Mihai Stoichiţă despre negocierile cu antrenorul lui CFR Cluj

Pentru a-şi îndeplini visul de a ajunge pe banca naţionalei României, Dan Petrescu trebuie să scape de clauza de reziliere de 600.000 de euro. Burleanu nu este dispus să o plătească, dar îi oferă un salariu pe măsura pretenţiilor „Bursucului”. 50.000 de euro ar câştiga, lunar, Petrescu la liderul Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Burleanu i-a oferit postul de selecţioner lui Dan Petrescu

Mihai Stoichiţă asigură că Federaţia îşi permite să îi achite lui Dan Petrescu salariul pe care îl va cere. Mirel Rădoi încasa, anual, 250.000 de euro.

Nu cred că s-a plâns cineva până acum de o colaborare cu FRF. Acum eu nu pot să vă spun o sumă pentru că nu pot să înaintez acest lucru. Totdeauna se ajunge la un acord destul de logic pentru ambele părţi şi cu clauzele de rigoare. Nu e vorba numai de un salariu, ci şi de multe alte lucruri. Este decizia lui, noi o să ne străduim să fim extrem de atenţi cu orice amănunt contractual.

Reclamă

Federaţia să ştiţi că îşi plăteşte toate datoriile înainte de sfârşitul lunii. Niciodată un membru nu a suferit din acest lucru. Ce s-a promis, s-a plătit exact la timp. Poate chiar şi înainte cu câteva zile. Din punct de vedere al situaţiei economice nu ne plângem„, a declarat Mihai Stoichiţă la digisport.ro.

Naţionala României nu a obţinut calificarea la Campionatul Mondial de anul viitor. Este şi motivul pentru care conducătorii Federaţiei nu se grăbesc. Întrebat dacă se amână numirea unui selecţioner pentru a se economisi salariul pe o lună, directorul tehnic al FRF a negat vehement.

Reclamă

Asta e culmea, în niciun caz. Nu e vorba de acest lucru„, a precizat Stoichiţă.

Citește și:

Negocierile dintre Dan Petrescu şi şefii fotbalului românesc a fost una pe placul lui Burleanu. Iniţial, preşedintele FRF a fost refuzat de Gică Hagi şi Răzvan Lucescu. Situaţia s-a schimbat acum.

A durat ceva (n.r discuţia cu Dan Petrescu). Nu m-am uitat la ceas, dar a durat ceva. S-au vorbit multe lucruri„, a ţinut să anunţe Stoichiţă.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Petrescu ar putea prelua naţionala chiar de ziua lui, pe 22 decembrie. Este cadoul perfect pe care şi-l poate face în momentul în care va împlini 54 de ani. FRF i-a propus un contract valabil timp de două campanii de calificare.

Dan Petrescu: „Au venit la Cluj cei de la Federaţie”

Dan Petrescu a avut o primă reacţie după propunerea primită de la FRF de a deveni selecţionerul României. Antrenorul lui CFR a recunoscut că s-a întâlnit cu Răzvan Burleanu şi cu Mihai Stoichiţă. Negocierile au avut loc la Cluj-Napoca şi par a se fi terminat cu succes.

Au venit la Cluj cei de la Federație. Am discutat cu ei, dar le voi da un răspuns după meciul cu FC Argeș, care va închide anul pentru CFR. Înainte trebuie să discut și cu patronul echipei„, a declarat Dan Petrescu pentru gsp.ro.

CFR Cluj mai are de disputat cinci meciuri până la finalul acestui an. Se va duela în Liga 1 cu Chindia, CS Mioveni, Farul şi FC Argeş. La acestea se adaugă confruntarea din Conference League, cu Jablonec.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF
Liga 2 • 27 mart., 18:20
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF! Fanii din Ghencea s-au revoltat imediat: „Își bat joc!”
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Mihai Stoichiţă, speriat de vedetele sud-americanilor, înainte de România - Columbia
AntenaPLAY • 24 mart., 22:33
Mihai Stoichiţă, speriat de vedetele sud-americanilor, înainte de România – Columbia (marţi, 21:30, Antena 1 şi AntenaPLAY)
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu
Liga 1 • 24 mart., 16:40
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu. Motivul pentru care cei doi nu îşi vorbesc
Viorel Moldovan a avut un mesaj direct pentru patronii echipelor din România. Ce le-a cerut fostul atacant al naţionalei
Fotbal intern • 21 mart., 18:46
Viorel Moldovan, mesaj direct pentru patronii echipelor din România: „Trebuie să înţeleagă asta!”