Închide meniul

Contre între Emil Săndoi și Valentin Costache, după golul controversat din Chindia – CFR Cluj 0-1. „Mai avea puțin și fugea cu mingea la subraț!” / „Eu n-am simțit nimic!”

Alexandru Ivan Publicat: 4 decembrie 2021, 18:33

Reclamă
Contre între Emil Săndoi și Valentin Costache, după golul controversat din Chindia – CFR Cluj 0-1. „Mai avea puțin și fugea cu mingea la subraț! / „Eu n-am simțit nimic!

Contre între Emil Săndoi și Valentin Costache

Hepta

Înainte ca mingea să ajungă la Bilel Omrani, Valentin Costache a fost lovit în mână de balon, dar arbitrul Radu Petrescu a lăsat jocul să continue, în ciuda protestelor celor de la Chindia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Costache: „Eu n-am simțit nimic!”

Atacantul lui CFR Cluj a refuzat să recunoască că a jucat mingea cu mâna. Costache susține că nici măcar nu a simțit că balonul i-a atins brațul.

Acum, îți dai seama că, și dacă m-ar fi lovit mingea, nu mai spuneam acuma că da. E normal. Dar eu nu am simțit nimic, nu știu. Probabil mi-a dat aici, în bandaj și de aia nu am simțit, nu știu”, a spus Valentin Costache, după meci.

Sursa: captură Telekom Sport

Emil Săndoi: „Mai avea puțin și fugea cu mingea la subraț!”

Pe de altă parte, antrenorul Chindiei, Emil Săndoi, a avut o reacție ironică după decizia luată de arbitrul Radu Petrescu. Săndoi crede că echipa lui e cea mai dezavantajată din Liga 1.

„A fost o fază dificilă la golul pe care l-am primit, am văzut și eu captura imaginii după aceea, nu aș vrea să insist prea mult cu arbitrajul. Astăzi, la figurat vorbesc acum, uitându-mă pe captura imaginii zici că jucătorul CFR-ului mai are puțin și fuge cu mingea la subraț. Se vede că e un henț clar.

Reclamă

Dacă exista VAR-ul, în momentul de față, aveam cu cel putin 6 sau 7 puncte mai mult. Chindia Târgoviște a fost echipa cea mai dezavantajata până în momentul de față. Cred că meritam mai mult în jocul de astăzi. CFR-ul are o clasă peste toate echipele din campionat”, a spus Emil Săndoi, la conferința de presă după meci.

În urma acestui rezultat, CFR Cluj este lider în clasament, cu 48 de puncte, în timp ce echipa de pe locul doi, FCSB, are 37 de puncte şi un joc mai puţin. Poziţia a treia este ocupată de FC Voluntari, care are 28 de puncte (17 jocuri). Chindia este pe poziţia a zecea, cu 19 puncte.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
18
mai
23:10
VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade
18
mai
22:48
VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco”
18
mai
22:43
CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League!
18
mai
21:50
FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză
Vezi toate știrile
Citește și