Închide meniul

Contre între Emil Săndoi și Valentin Costache, după golul controversat din Chindia – CFR Cluj 0-1. „Mai avea puțin și fugea cu mingea la subraț!” / „Eu n-am simțit nimic!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 4 decembrie 2021, 18:33

Contre între Emil Săndoi și Valentin Costache, după golul controversat din Chindia – CFR Cluj 0-1. „Mai avea puțin și fugea cu mingea la subraț! / „Eu n-am simțit nimic!

Contre între Emil Săndoi și Valentin Costache

Hepta

Înainte ca mingea să ajungă la Bilel Omrani, Valentin Costache a fost lovit în mână de balon, dar arbitrul Radu Petrescu a lăsat jocul să continue, în ciuda protestelor celor de la Chindia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Costache: „Eu n-am simțit nimic!”

Atacantul lui CFR Cluj a refuzat să recunoască că a jucat mingea cu mâna. Costache susține că nici măcar nu a simțit că balonul i-a atins brațul.

Acum, îți dai seama că, și dacă m-ar fi lovit mingea, nu mai spuneam acuma că da. E normal. Dar eu nu am simțit nimic, nu știu. Probabil mi-a dat aici, în bandaj și de aia nu am simțit, nu știu”, a spus Valentin Costache, după meci.

Sursa: captură Telekom Sport

Emil Săndoi: „Mai avea puțin și fugea cu mingea la subraț!”

Pe de altă parte, antrenorul Chindiei, Emil Săndoi, a avut o reacție ironică după decizia luată de arbitrul Radu Petrescu. Săndoi crede că echipa lui e cea mai dezavantajată din Liga 1.

„A fost o fază dificilă la golul pe care l-am primit, am văzut și eu captura imaginii după aceea, nu aș vrea să insist prea mult cu arbitrajul. Astăzi, la figurat vorbesc acum, uitându-mă pe captura imaginii zici că jucătorul CFR-ului mai are puțin și fuge cu mingea la subraț. Se vede că e un henț clar.

Reclamă

Dacă exista VAR-ul, în momentul de față, aveam cu cel putin 6 sau 7 puncte mai mult. Chindia Târgoviște a fost echipa cea mai dezavantajata până în momentul de față. Cred că meritam mai mult în jocul de astăzi. CFR-ul are o clasă peste toate echipele din campionat”, a spus Emil Săndoi, la conferința de presă după meci.

În urma acestui rezultat, CFR Cluj este lider în clasament, cu 48 de puncte, în timp ce echipa de pe locul doi, FCSB, are 37 de puncte şi un joc mai puţin. Poziţia a treia este ocupată de FC Voluntari, care are 28 de puncte (17 jocuri). Chindia este pe poziţia a zecea, cu 19 puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
Vezi toate știrile
Citește și