Închide meniul

Chindia – CFR Cluj 0-1. Dan Petrescu, șase victorii la rând în Liga 1. Campioana le-a lăsat în urmă pe rivalele FCSB și Universitatea Craiova. Cum arată clasamentul

Antena Sport Publicat: 4 decembrie 2021, 16:45

Reclamă
Chindia – CFR Cluj 0-1. Dan Petrescu, șase victorii la rând în Liga 1. Campioana le-a lăsat în urmă pe rivalele FCSB și Universitatea Craiova. Cum arată clasamentul

Billel Omrani s-a despărțit oficial de CFR Cluj

Billel Omrani, bucurie după un gol marcat pentru CFR Cluj / Hepta

Chindia – CFR Cluj 0-1

Min 90: Final de meci! CFR Cluj s-a impus cu 1-0

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Min 72: Ocazie pentru Chindia! De această dată Neguț a fost cel care a șutat de la distanță, dar Hindrich a fost din nou la post.

Min 49: Ocazie pentru Chindia! Popadiuc a șutat periculos din afara careului, dar Hindrich a respins de lângă bară!

Min 45: Pauză! Scorul este 0-0.

Min. 22: Ce ocazie Chindia. Daniel Popa a reluat din 6 metri, pe lângă poartă.

Reclamă

Min. 21: GOOOL CFR Cluj! Billel Omrani a marcat cu un şut de la marginea careului. Chiar înainte ca mingea să ajungă la Omrani, Valentin Costache a fost lovit în mână de balon, dar arbitrul a lăsat jocul să continue, în ciuda protestelor celor de la Chindia.

Min. 1: A început partida.

Echipele de start 

Reclamă 4 / 0/3

Chindia: Căbuz – Corbu, Căpușă, Celea, Roumpoulakou – Neguț, Dulca, Kocic, Popadiuc – M. Șerban – D. Popa
Rezerve: Moldovan, Martac, Jipa, D. Șerban, Florea, Stoian, Suciu, Atanase, Cherchez
Antrenor: Emil Săndoi

CFR CLUJ: Hindrich – Susic, Graovac, Cestor, Camora – Sigurjonsson, Boateng, Deac – Omrani, Debeljuh, Costache
Rezerve: Letica, Manea, Fl. Ștefan, Bălan, Burcă, Bordeianu, Chipciu, Păun, Gîdea
Antrenor: Dan Petrescu

Dan Petrescu şi-a lăudat adversara înaintea partidei. Antrenorul campioanei a spus că Chindia este echipa cu cea mai bună organizare defensivă din Liga 1. Dacă o învinge pe Chindia, CFR Cluj ajunge la 6 victorii consecutive în Liga 1.

“Pentru mine cea mai bună organizare pe faza defensivă în Liga 1 o are Chindia. Aici nu vorbesc de CFR Cluj, vorbesc de alte echipe. Cred că este meritul antrenorului. Sunt conştient de faptul că va fi foarte greu să marcăm, dar nu trebuie să neglijăm şi apărarea pentru că au jucători foarte buni de atac. Nu va fi uşor deloc pentru noi, mai ales că jucăm şi la ora 15.00„, a spus Dan Petrescu.

Antrenorul campioanei a vorbit şi despre problemele de lot.

“Toată lumea e concentrată, în aceste două zile s-au antrenat foarte bine. Sunt puţin îngrijorat pentru că nu sunt toţi jucătorii, Culio e încă accidentat, Petrila la fel. Sacko la fel… Dacă n-am juca din trei în trei zile n-ar fi aşa mare problemă.

Dar sunt foarte îngrijorat că mai avem cinci meciuri în 18 zile, suntem în luna decembrie, vor fi aproape 40 de jocuri, prea multe pentru o echipă care nu poate să treacă pe listă jucătorii pe care îi vrea. Iar cu cazurile covid, cu meciurile multe, CFR foarte dezavantajată în opinia mea”, a mai spus Petrescu.

Reclamă

Dan Petrescu, gata să facă pace cu Denis Alibec: „Dacă își cere scuze, va fi reprimit!”

După victoria cu Academica Clinceni, Dan Petrescu a intrat în conflict cu Denis Alibec şi a decis să-l excludă din lot pe perioadă nedeterminată. Mai mult, se pare că i-ar fi transmis atacantului că nu va mai juca în Gruia pe toată durata împrumutului de la Kayserispor.

Totuşi, apele pare că s-au liniştit în Gruia, iar „Bursucul” este gata să facă pace cu atacantul său. Pentru ca acest lucru să se întâmple, Alibec trebuie să îşi ceară scuze, la fel cum au procedat şi ceilalţi fotbalişti care au comis acte de indisciplină.

„A fost o decizie a lui pe care a luat-o, o decizie a clubului. Dacă el își revine, cum au fost în cazurile lui Debeljuh și Omrani… băieții când greșesc, își cer scuze și vin înapoi. Dacă își cere scuze, va fi reprimit și totul va fi normal ca înainte. Mai sunt cinci jocuri, el e încă sub contract. Dacă dorește să joace, e binevenit. Dacă nu, e decizia lui”, declarat Dan Petrescu în cadrul unei conferinţe de presă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și