Închide meniul

Farul – Rapid 2-0 | Mihai Iosif, dezamăgire cruntă după eşecul suferit în faţa lui Gică Hagi. „Nu e criză, e tristeţe!”. Ce aşteptări are de la cele trei meciuri rămase în 2021

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 decembrie 2021, 0:07

Reclamă
Farul – Rapid 2-0 | Mihai Iosif, dezamăgire cruntă după eşecul suferit în faţa lui Gică Hagi. „Nu e criză, e tristeţe!. Ce aşteptări are de la cele trei meciuri rămase în 2021

Mihai Iosif, prima reacţie după Farul - Rapid 2-0

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dragoş Grigore şi Alexandru Ioniţă s-au accidentat încă din primele 20 de minute. S-au „rupt” şi Junior Morais şi Hlistei, iar alb-vişiniii au jucat în inferioritate numerică în ultimul sfert de oră. Mihai Iosif evită să anunţe că este criză la Rapid, chiar dacă gruparea din Grant a ajuns la trei meciuri la rând fără victorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul – Rapid 2-0. Mihai Iosif: „Criză cred că e un cuvânt prea mare”

În primul rând accidentările mă îngrijorează, au ieşit patru jucători accidentaţi. Nu are ce să îmi fi plăcut în seara asta. S-a accidentat şi Hlistei, la Ioniţă este o recidivă… dar toată lumea mi-a spus că este în regulă. Dragoş e în drum spre Bucureşti, Alex Ioniţă sigur nu va juca în următorul meci.

Jocul nostru slab, poate am jucat 15 minute. Nu am meritat în seara asta decât… zero. Criză cred că e un cuvânt prea mare, e tristeţe în momentul ăsta. Sper să avem capacitatea să ne adresăm. Pot să spun că nu e cea mai bună perioadă. Nu simt că e o problemă de pregătire, ştiu cum se lucrează.

Nu avem obiectiv la aceste ultimele 3 meciuri, putem obţine maximum sau nu putem obţine nimic. Acum mă gândesc să văd ce prim 11 pot alinia. De când am venit la Rapid misiunea este grea, e un club greu, cu greutate, dar nu avem ce să facem şi trebuie să mergem înainte„, a declarat Mihai Iosif după Farul – Rapid 2-0.

În ultimele 12 etape, giuleştenii au obţinut numai două victorii. Le-au învins pe Academica Clinceni (3-2) şi CFR Cluj (2-0). În 2021 mai au de jucat cu FC Argeş, FCSB şi FC Botoşani.

Reclamă

Golurile Farului au fost marcate de Virgil Ghiţă (42) şi Andrei Ciobanu (59). În ultimul sfert de oră, Rapid a jucat în zece oameni, Hlistei accidentându-se într-un moment în care toate schimbările oaspeţilor erau făcute. Jucătorul a fost scos pe braţe de pe teren.

Înainte de startul jocului, s-a ţinut un moment de reculegere în memoria tehnicianului Momcilo Vukotic, care a antrenat Farul în 2006.

În clasament, lider este CFR Cluj, cu 48 de puncte, urmată în TOP 3 de FCSB – 37 de puncte (17 jocuri) şi de Farul – 29 de puncte. Rapid se află pe locul 6, cu 28 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! Vezi toate știrile
Citește și