Închide meniul

Farul – Rapid 2-0. Gică Hagi a câştigat duelul cu Mihai Iosif şi şi-a dus echipa pe podiumul Ligii 1! Giuleştenii au suferit prima înfrângere în deplasare

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 decembrie 2021, 20:16 / Actualizat: 4 decembrie 2021, 23:38

Farul – Rapid 2-0. Gică Hagi a câştigat duelul cu Mihai Iosif şi şi-a dus echipa pe podiumul Ligii 1! Giuleştenii au suferit prima înfrângere în deplasare

Gică Hagi,în timpul unei partide

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

FARUL – RAPID 2-0

Min. 90: Final de meci! Farul a câştigat cu 2-0 disputa cu Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Min. 89: Adrian Petre a semnat o ratare uriaşă. Mihai Iosif a avut o nouă paradă de zile mari!

Min. 76: Rapid a rămas în 10 oameni. Hlistei a ieșit și el accidentat, după ce în prima repriză s-au „rupt” și Dragoș Grigore și Alexandru Ioniță. Mihai Iosif a epuizat deja schimbările, astfel că Rapid va termina meciul cu un om mai puțin pe teren.

Min. 59: Farul – Rapid 2-0. Ciobanu a mărit avantajul constănţenilor din pasa lui Pitu. Alb-vişiniii au fost surprinşi de un contraatac perfect al gazdelor!

Min. 46: A început repriza secundă.

Reclamă

Min. 45: Pauză la Ovidiu.

Min. 42: Gol Farul! Virgil Ghiţă a marcat, după un corner, cu o lovitură de cap. A înscris din întoarcere şi nu i-a dat nicio şansă portarului advers!

Min. 25: Dublă ocazie a Farului! Moldovan a reuşit paradele anului. A scos mai întâi şutul deviat al lui Pitu, după care a intervenit incredibil şi la execuţia lui Jefte Bentancor, din 3 metri!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 18: Alex Ioniţă s-a accidentat şi a fost înlocuit cu Albert Stahl.

Min. 10: Ocazie importantă pentru Rapid! Junior Morais a trimis un şut în forţă, la colţul scurt. Pus la grea încercare, Aioani a respins în corner!

Min. 6: Dragoş Grigore are probleme medicale şi a fost schimbat cu Dandea.

Min. 1: A început meciul!

Farul: Aioani – Mladen, Larie, Ghiță, De Nooijer – Purece, Artean, Ciobanu – Ely Fernandes, Jefte Betancor, Pitu
Antrenor: Gică Hagi

Rapid: Moldovan – Goge, Săpunaru, Grigore, Morais – Crepulja, Albu – Ioniță, Pănoiu, Hlistei – Bălan
Antrenor: Mihai Iosif

Reclamă

Giuleştenii au remizat în patru dintre ultimele cinci meciuri şi speră să dea lovitura pe arena din Ovidiu. Şi adversarii lor vin după două rezultate de egalitate, cu UTA (0-0) şi Gaz Metan Mediaş (1-1). Etapa trecută au smuls un punct in extremis, după un penalty controversat transformat de Jefte Bentacor în minutul 90+7.

Citește și:

Gică Hagi a încercat să ia presiunea de pe jucătorii săi înaintea confruntării cu Rapid. Le-a transmis că nu este obligatorie calificarea în play-off.

Să încercăm să intrăm în play-off nu este obiectivul Farului. Noi ne dorim, aşa am zis, că ne dorim, dar nu este un obiectiv. Farul nu are cel mai mare buget din Divizia A, nu e cea mai bogată, ne dorim ca toate celelalte care îşi doresc. Cred că toate echipele din Liga 1 vor să ajungă în play-off.

Noi nu am avut ca obiectiv declarat play-off-ul, am spus că ne dorim să ajungem acolo. Farul se află în construcţie, trebuie să construim o echipă care să se bată cu echipele mari, cu bugete mari”, a declarat Gică Hagi la conferința de presă.

Recomandări
  • Farul  – Rapid 2-0
  • Echipa lui Hagi a urcat pe podium

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-0. Răzvan Lucescu luptă ACUM pentru semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în cupele europene 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 2-1. Nebunie totală! Chipciu şi-a dat autogol în minutul 90 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” Vezi toate știrile
Citește și